Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Malo si bom to temo sposodil, glede stiskanja čevelčkov, a se dajo dobiti kje kake univrzalne klečše, mislim malo boljše, ne tiste ki dobiš v vsaki trgovini, ki jih zapotegne
. Daj malo cukni da vidiš a sploh kaj drži. Če nimaš pravega orodja bi bilo bolje, da bi tako naredil kot ima Gonzo, ali pa trdo žico okoli vijaka navil in zategnil.
Izbirni preklopnik nastavi na 200 ohm, en priključek pritisni na dovod ozemljitve, z drugim pa pritiskaj po vseh kovinskih zadevah v kurilnici. Če je povsod 0-ohm, je OK. Sicer to ni čist pravilna meritev, ampak glede na okoliščine naj bo.
Hvala, štima povsod je 0.
Še kar se tiče stiskanja spodnjega čevlja: tisto, ko se vidi nekaj žice je zato, ker je šla izolacija nazaj, ko sem preizkušal ali je dovolj trdno noter
. Ne more it ven, kot rečeno sem s primežen zadevo stisnil do konca, potem pa še probal z nategom.
Po letu in pol imam spet rahlo težavo.
Zadeva je še vedno dobra, vendar se je na poškodovanem mestu (kjer je bila prej objemka) spet pojavil zeleni volk.
Zadevo sem že očistil, zaenkrat še ni prišlo čez. S čim sedaj to očistim do konca in zaščitim, da se zeleni volk ne pojavi več?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.