Lučka, si videla kva dogaja v Ratečah...

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Globalno segrevanje
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.271
113
42
A ni reku neki druzga? Robert tema se navezuje predvsem na SVET na kanalu A

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
se raje bi imel 22m snega! u rit vse skupaj pa dez... in potem v ratecah jamrajo! preselijo naj se v ljubljano, ce jim kaj ni po godu. danes znajo vsi samo jamrati.
crazy1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
točno tako pa še kako pomoč od države, da ne bo firma propadla to sta dva tekoča stavka!

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Sneg prinaša samo dobre stvari. Cestne službe si lahko zagotovijo toliko dobička, da so še zaposleni veseli, kar pomeni več denarja več muzike. Tudi če dežuje in naraščajo reke, pomeni več vode, ni panike spomladi z zalivanjem kaj šele s špranjem, češ pomaganje. Več snega, več vode spomladi in poleti ko se le ta topi. Več snega na smučiščih, boljša smučarska sezona, zadovoljni delavci z rednimi plačami in službami vse tja do začetka aprila.

Cilj pa je seveda izpodbiti vse izrečene nebuloze "tazelenih", v prvi vrsto z g. lučko in njihovim tujim leaderjem Al Gore-om.
Fantje in punce, USPEVA NAM !!!!

Jo že prav pogrešam na 24 ur. Mogoče jim bom te dni kaj pisal redakcijo, zakaj je več ne povabijo v goste, da malo pokomentira stanje. Ona je itak sposobna najti v najboljši stvari eno napako.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.122
6.950
113
pri taščici
Najbrž je videla, hkrati pa je najbrž tudi videla poplave (ali vsaj rekordne vodotoke)po celi evropi sredi decembra. Ste se zamislili tudi nad tem?
Se boste poleti zamislili nad sušo?
Najbrž ne, saj večina alterjevcev služi od GSM, PC, GPS in kar je povezano s temi "igračkami"
Ko jim bo na pipi zmanjkalo vode in ko bo liter pitne vode dražji kot liter nafte se boste pa mogoče tudi vi zamislili

Pa LEPO VAS PROSIM!
Ne jemljite tega kot osebni napad ampak samo moje mnenje...

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
jaz se pa strinjam s tabo..
po mojem mnenju globalno segrevanje ne pomeni glih, da mora biti pozimi 20+ stopinj
stupid-1.gif

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
jaz se pa strinjam s tabo..
po mojem mnenju globalno segrevanje ne pomeni glih, da mora biti pozimi 20+ stopinj
stupid-1.gif
Ne... ampak očitno pomeni da je globalno SEGREVANJE pravzaprav vsako leto bolj mrzlo poletje...

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Globalno segrevanje je aktualno, ce je toplo, aktualno, ce je mrzlo. Ce je nekje vmes, pa globalni segrevalci komaj cakajo, da se ohladi ali segreje.

Imam pa raje nekaj vode kot snega. Je lazi z avtom po tem it. Na voglu, kranjski gori,.. naj ga pa imajo. Jim ga privoscim.

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
ok, če že toliko siliš z besedo segrevanje v dobesednem pomenu oz. pojavu kot temperature na naših termometrih, potem pa še upoštevaj besedo globalno in ne slovensko, ter malo poglej čez planke (ja, tudi čez evropo)..