Luči za omaro

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Pozna kdo kakšno trgovino, kjer prodajajo kakšne luči, namenjene prav za vgradnjo v omare! Zanimajo pa me tudi lučke za nočne omarice, najbolje take, da se prižgejo na dotik!

pisatelj

Pripravnik
14. nov 2007
172
0
16
Merkur, Obi, Bauhaus/Max nimajo tega
confused-1.gif

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Kar rabiš za vgradnjo za v omare mislim, da boš v glavnem dobil tukaj.

Ostale lučke pa kot je napisano zgoraj, pa pojdi pogledat še v Lesnino, kjer imajo tudi veliko izbiro.

lp

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Tukaj je zemljevid. Trenutno je malo težji dostop, ker se ravno obnavlja cesta ob prenovi Mercator centra. Samo kolikor sem gledal bo gotovo že ta teden končano. Imajo pa res dobro izbiro in tudi večino razstavljenega za razliko od ostalih podobnih trgovin, kjer si večino stvari lahko ogledaš le preko kataloga.

lp

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Kar rabiš za vgradnjo za v omare mislim, da boš v glavnem dobil tukaj.

Ostale lučke pa kot je napisano zgoraj, pa pojdi pogledat še v Lesnino, kjer imajo tudi veliko izbiro.

lp

Tole je pa eden največkrat uporabljenih linkov na tej strani
smile-1.gif

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Ja, sem ga že parkrat dal. Razlog je naslednji. Večina profesionalnih dobaviteljev okovja nima možnosti prodaje fizičnim osebam in tudi ne razstavljeno v salonu ampak imajo samo kataloge. Zato jih potem nekomu, ki išče nekaj zase in se jasno vidi, da išče zase in ne za nadaljno prodajo tudi priporočim.
Pa še lokacije je takšna, da večina hitro dobi.

Drugače pa z njimi nimam nič, razen tega, da sem njihova stalna stranka
smile-1.gif
Če slučajno namiguješ, da si delam reklamo.

lp

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Ja, sem ga že parkrat dal. Razlog je naslednji. Večina profesionalnih dobaviteljev okovja nima možnosti prodaje fizičnim osebam in tudi ne razstavljeno v salonu ampak imajo samo kataloge. Zato jih potem nekomu, ki išče nekaj zase in se jasno vidi, da išče zase in ne za nadaljno prodajo tudi priporočim.
Pa še lokacije je takšna, da večina hitro dobi.

Drugače pa z njimi nimam nič, razen tega, da sem njihova stalna stranka
smile-1.gif
Če slučajno namiguješ, da si delam reklamo.

lp

Namigujem, da je link zelo uporaben.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Sem že nabavil, dobil sem v Merkurju! So kar ok, razen cene, saj ena stane 30 ojrov, s tem, da se žarnice ne da zamenjati, tako da ko crkne,fijuuu po novo....