Luči, ki svetijo v ovinek

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
kaj ti je to crknilo da tolk tezis? v cem je problem? to je imela tudi prejsna generacija Cja,dobra zadeva, in nic ni crknilo.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.104
4.073
113
Lol
hysterical-1.gif

Recimo da sem za odpret temo porabil kakšno minuto časa, je pa res da odgovarjanje takim kot si ti vzame še 10x po eno minuto. Sam imam čas, ne vem pa kaj ti tukaj počneš in odgovarjaš, če hraniš energijo za bolj pomembne stvari?

In ja res je ena pof... žarnica, ravno tako kot še 100 takih, za katere se odpira tukaj teme v stilu "xenon kit da ali ne", "katero žarnico za zadnji levi žmigovc", "ali je bolje philips ali osram" ...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.104
4.073
113
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
kaj ti je to crknilo da tolk tezis? v cem je problem?
Tole je čisto odveč. Nič ni crknilo, če bi prebral temo bi pa vedel zakaj sprašujem!

Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
to je imela tudi prejsna generacija Cja,dobra zadeva, in nic ni crknilo.
No to je pa že koristna informacija. Druga konkretna v tej temi. Hvala!

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Moj presežek energije sproščam tu na alterju, pa še možgančki malo počivajo, ko delam po tri stvari naenkrat, odgovarjanja na take "topice" mi pa vzamejo recimo 30 sekund.
In tudi tebi svetujem tako, da se ne sekiraj za bodoče probleme, ki jih ni.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.104
4.073
113
Pameten človek predvidi probleme preden do njih pride.

Tudi sam se ukvarjam s 3 stvarmi naenkrat in je visenje na alterju sprostitev + včasih človek kaj novega izve.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Se strinjam, dal si iztočnico za debato, samo to ni "čvek".
grin1.gif

V glavnem, "don't fix it if it ain't broken".
lp

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Dal sem ti dober, argumentiran po tvoje konstruktiven odgovor. Če ti bodo žarnice crkavale 1x na 2 meseca je pa nekaj hudo narobe s tvojim avtom in NE z žarnico!

Ti klamfaš take "strokovne" neumnosti po forumu, da glava peče. Kot prvo - obstajajo avtomobili, pri katerih s samo z znanjem, spretnostjo in izkušnjami ne moreš pomagat pri zamenjavi žarnice. Potrebuješ orodje. Različno.

Kot drugo - obstajajo avti, ki jim na žalost crkujejo žarnice na dva meseca. Tako iz glave - SsangYong Rexton. Razlog? Višja voltaža alternatorja. Pa še zdaleč ni edini in obstajajo tudi drugi razlogi. Ne pametuj o področju, kjer nimaš pojma.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Dal sem ti dober, argumentiran po tvoje konstruktiven odgovor. Če ti bodo žarnice crkavale 1x na 2 meseca je pa nekaj hudo narobe s tvojim avtom in NE z žarnico!

Ti klamfaš take "strokovne" neumnosti po forumu, da glava peče. Kot prvo - obstajajo avtomobili, pri katerih s samo z znanjem, spretnostjo in izkušnjami ne moreš pomagat pri zamenjavi žarnice. Potrebuješ orodje. Različno.

Kot drugo - obstajajo avti, ki jim na žalost crkujejo žarnice na dva meseca. Tako iz glave - SsangYong Rexton. Razlog? Višja voltaža alternatorja. Pa še zdaleč ni edini in obstajajo tudi drugi razlogi. Ne pametuj o področju, kjer nimaš pojma.

Daj preden "pljuvaš" po meni si še enkrat preberi moj post, zatem pa še svojega...si? Si opazil kako podobnost?
Še nekaj, res je da potrebuješ določeno orodje, vendar pa določeni proizvajalci, dodajo zraven določeno orodje, da zamenjap freaking žarnico doma sam!

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:

...

Kaj boš ti na avtu menjal žarnico , ali boš zamenjal celi prednji konec? Ma, lej sej je vseeno se "pričkat", ker ne bova dosegla nič.
lp

Nazadnje urejeno:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Sam še tole vprašanje za konec( ker se ne mislim več javljati v tej temi). A imajo korejci namesto cca 12V žarnice, 15,18 voltne, da njim ne crkujejo? Če ne, potem je to velik failure avtomobila, saj se tako obnaša na vseh trgih. Torej je nekaj narobe z avtom, alternator je pa sestavni del avtomobila.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Tako bom rekel; kdor ni sposoben zamenjat sam žarnice na avtu, naj vrne izpit za avto in naj se vrne v malo šolo na tečaj retorike.
lp
Povej tvoj naslov, pa se pripeljem z enim Reno Modusom... pa da vidimo, kje bo tvoj izpit konec dneva...
cool-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Trenutno avto star 2 leti, obe meglenki se vedno delujeta. Je pa res, da je moja voznj 80% relacija, ostalo je mestna voznja, tako da meglenke niso ravno aktivne. Tudi po pogovru z ostalimi lastniki tega bomboncka mi ni se nihce pojamral, da bi jim crknila meglenka. Moram pa priznati, da je ta zadeva ponoci presneto uporabna. Tudi v prometu si bolj opazen.

Je pa imel kolega slabo izkusnjo, ker mu policaj ni verjel, da se megleke same od sebe vklopijo, ko gres v rikverc. Sej potem, ko mu je pokazal mu je dal mir. Smesno.
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.502
10.730
113
policaji so itak glupo po defoltu. sicer mi je to še vedno uganka, ampak tako je..očitno niso zahtevni pri izborih.

ti avti ki imajo to rešeno imajo ponavadi tudi, substitu opcijo, če recimo crkne luč ali pa žmigovc, ga zamenja in tisto nadomešča potem meglenka..hudo nora in uporabna zadeva, ter varna.