I
Izbrisan uporabnik #488
Ker rabim predlogo, številčenje, poravnavo in boljše iskanje.
Dejansko ničesar ne manjka w97 za moje delo.
Dejansko ničesar ne manjka w97 za moje delo.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Za pravnika bi pa pričakoval da je funkcionalno pismen...
Napisal sem, da se zame zadeva konča pri tem, da je produkt nepodprt, nezdružljiv.
Sicer lahko dela, lahko pa ne.
Taki kot si ti pa potem tega ne razumejo in zganjajo celega hudiča ko jim se pa en primerek usuje...
BTW, a uporabljate ta predpotopni Office zaradi notar.dot?
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
16 bitni programi načeloma ne delujejo na 64 bitnem okolju. Sicer pa, kakor hočeš.
delo kode ze, samo izvaja pa se kot 32bitna aplikacija...Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ne cel... Še Win 9x je imel navkljub deklarirani 32bitnosti del kode napisane kot 16bit. Tako da dvomim da je Office iz tistega časa kaj drugačni.
Sicer sem pa rekel... Verjetno deluje, ima mož srečo. Poznam dovolj primerov ko je na videz in do neke mere vse delovalo, ob določeni funkciji pa je zadeva modro gledala...
\Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
spet buče. noben nikoli ni reku da je odprta koda vedno ZASTONJ. Nič ni zastonj, saj se moraš novega programja najmanj naučit uporabljat, pa nej bo to MS ali OSS. Je lahko samo cenejša od lastniške in ni vendor lock.. In če maš ti na desettisoče računalnikov, si lahko privoščiš tudi dober linux/os support team, ki ti dela patche, gonilnike, nadgradnje,... in glede na to, da vse strmi v web aplikacije, bo kmalu tudi OS irelevanten. Bolj bo važno kater brskalnik goniš, kot pa kater OS goniš. In EU je do odprte kode še kako odprta, saj vsaj ne dobi z vsakim SWjem vgrajenih 5 NSA in CIA backdoorov. Pa sej MS ni izjema, tukaj so še drugi veliki kot je Cisco naprimer.
lp
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
\Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
spet buče. noben nikoli ni reku da je odprta koda vedno ZASTONJ. Nič ni zastonj, saj se moraš novega programja najmanj naučit uporabljat, pa nej bo to MS ali OSS. Je lahko samo cenejša od lastniške in ni vendor lock.. In če maš ti na desettisoče računalnikov, si lahko privoščiš tudi dober linux/os support team, ki ti dela patche, gonilnike, nadgradnje,... in glede na to, da vse strmi v web aplikacije, bo kmalu tudi OS irelevanten. Bolj bo važno kater brskalnik goniš, kot pa kater OS goniš. In EU je do odprte kode še kako odprta, saj vsaj ne dobi z vsakim SWjem vgrajenih 5 NSA in CIA backdoorov. Pa sej MS ni izjema, tukaj so še drugi veliki kot je Cisco naprimer.
lp
od zadnjih: http://heartbleed.com/
pa sem anti ms, sam neumnosti ki jih pises, so prevelike...
lej, there is no such thing as free lunch. A misls, da je red hat ratu billion dollar company zato ker tako uspesno razvija enterprise linux? al se pokriva drugje (support, consulting, training)... in switch za dva jurja, je primeren kvecjemu za en smb... poglej kje se recimo zacnejo top of the rack ariste, da sploh ne govorimo o core switchih. In da, open ssl je bila sola, ki so jo vendorji drago placal, je pa prekleto velika razlika, ce je lukna na serivsu, ki je dostopen na izoliranem management lanu (cisco in ostali) al pa na javnem web page-u (miljoni linux web serverjev).Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
\Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
lp
od zadnjih: http://heartbleed.com/
pa sem anti ms, sam neumnosti ki jih pises, so prevelike...
ampak razlika, je da nekaj KUPIŠ in DRAGO PLAČAŠ in dobiš BUGE in (ne)namern LUKNJE, od tega, da "zastonj" software in podarjenemu konju se ne gleda v zobe.
CISCO.. med najdražjimi znamkami uporablja open source
http://tools.cisco.com/security/center/content/CiscoSecurityAdvisory/cisco-sa-20140605-openssl
pa se smej svoji neumnost. kupiš router switch v ranku dveh jurjev pa ma opensource z vsemi pomankljivostmi notr.