Lost - Final season

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
hysterical-1.gif

ja ravno ta sezona je tista v kateri ti mora biti vsaj kaj jasno. Do sedaj so razkrili že kar nekaj stvari, za katere ti v prejšnih petih sezonah ni bilo nič jasno.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.522
10.742
113
pa res, kaj so razkrili? kr zapletajo še v 3 pm... sploh one scene Kam greš, ni vazno pejt za mano, zakaj smo zdaj tu?, ja nasral sem te. zakaj? ni vazno. si slišal? kaj? ne vem. kje smo? ti bo glas povedal. zakaj? zato. in celo uro tako sranje.

v resnici bi takega tipa prefukal, če bi mi s takimi odgovori prišel ven sred jungle.

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
pa res, kaj so razkrili? kr zapletajo še v 3 pm... sploh one scene Kam greš, ni vazno pejt za mano, zakaj smo zdaj tu?, ja nasral sem te. zakaj? ni vazno. si slišal? kaj? ne vem. kje smo? ti bo glas povedal. zakaj? zato. in celo uro tako sranje.
v resnici bi takega tipa prefukal, če bi mi s takimi odgovori prišel ven sred jungle.
se strinjam
grin1.gif

Thazz

Fizikalc
8. sep 2007
529
36
28
Sairach
Ampak tole z ladjo in kipom je bilo pa res LOL
hysterical-1.gif

Od nekje pride 50+ metrski val, ki vrže ladjo v vrh kipa. Kip se totalno razsuje, leseni ladjici ni pa nič.
bonk.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.522
10.742
113
v peklu smo mi, ker moramo to gledat
frown-1.gif

ceprav dober paradoks...pekel na rajskem otoku.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.522
10.742
113
hm, a pol naj enostavno pogledam v ogledalo in si rečem - sajkek, 10 dni si stran vrgel ko si spremljal vse sezone? tako kot je ze bilo napisano...
zal to sranje bo potrebno pogledat do konca, bomo trpeli, malo pojambrali, a skupaj nam bo uspelo.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Citat:
Uporabnik Thazz pravi:
hysterical-1.gif

Od nekje pride 50+ metrski val, ki vrže ladjo v vrh kipa. Kip se totalno razsuje, leseni ladjici ni pa nič.
bonk.gif

LOL je bil že v prvi epizodi, ko letalo pade z neba, potniki pa preživijo. Da ne govorim o LOLih ko hodijo v preteklost. Tale ladjica je še najbolj verjetna od vsega.

Treba se je sprijaznit, da je Lost pravljica, ker drugače boš ves čas slabe volje.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.958
-8.676
113
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Citat:
Uporabnik Thazz pravi:
hysterical-1.gif

bonk.gif

LOL je bil že v prvi epizodi, ko letalo pade z neba, potniki pa preživijo. Da ne govorim o LOLih ko hodijo v preteklost. Tale ladjica je še najbolj verjetna od vsega.

Treba se je sprijaznit, da je Lost pravljica, ker drugače boš ves čas slabe volje.

Ejga, česa ti ne razumeš?

Citat:
Adventure | Drama | Mystery | Sci-Fi | Thriller
http://www.imdb.com/title/tt0411008/

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
No ja, da letalo pade z neba, pa potniki preživijo, ni ravno LOL, se je že mnogokrat dogajalo.
smirk-1.gif

Drugače je pa tako, če gledaš vse serije v kompletu (tako kot jaz), je tole zdaj v zadnji seriji "kr neki", če pa si prve serije gledal že nekaj let nazaj, si pa itak pozabil, da se je začelo normalno, končuje pa abnormalno.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Še če pade dol ob vzletu ali pristanku redko kdo preživi, tole pa ni šans, razen če ima res izjemno srečo

Ampak saj ne pravim, da je zaradi tega nadaljevanka brez veze (je moja najljubša, vsakič jo pogledam takoj zjutraj še preden grem v službo), samo jamBrat zaradi ladjice in kipa se mi zdi brez veze, če se je že na podoben način začelo.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ksz....

tisti ki vam scifi ne gre v glavo glejte na popu vsako sredo resnične zgodbe.tip gleda 6 sezon in se mu šele v zadnji zdi čudno da je ladja sredi đungle
bonk.gif