Lost - Final season

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Pa res mislite, da bodo kak film naredili ?

Star Trek
Stargate
X Files
Sex and the City

Tole je samo nekaj nadaljevank, ki so imele filme po koncu. Pri vsej popularnosti Losta sploh ni dvoma.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Kot sem zapisal na enem drugem forumu: počakajte na filme. Niso producenti bedaki, da bi zaklali kuro, ki nese zlata jajca.
Verjemi, da film ne bo narejen za razlaganje, ampak za zapletanje. Tako kot Dosjeji X.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
kr neki in brez smisla... koliko lajfa sem vrgel stram oz. IZGUBIL..prosim ce kdo izračuna.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Evo, če si gledal čisto vse dele (tako kot jaz - samo da sem to vse opravil to pomlad): 121 delov x 42 minut = 3 dni, 12 ur, 42 minut.
evil.gif

Doštej morebitne vmesne reklame (če si kaj gledal po TV) in čitanje tega topica pa še kake druge literature.

KLuka

Fizikalc
7. sep 2007
1.710
0
36
a pri drugih serijah, ki imajo nekako bolj smislen konce pa ne mečeš proč lajfa
smile-1.gif

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Zanimivo, da so 5 sezon prehodili cel otok, šele v zadnjem delu so zvedeli za nek svetlikajoč izvir. Kaj ponoči ugasnejo luč, da ne sveti? Tudi tiste podmornice in jadrnice zasidrane na otoku, kdo to vzdržuje, podmornico je vozil že skoraj vsak Lostovec :D
Da ne omenim kako so popravili letalo z "nastro Americano". Pilot pa je čudežno vzletel brez kakršnih koli naprav, pregledov, meritev in navsezadnje kam pa je hotu letet brez GORIVA?

Take amaterske napake jezijo vsakega slehernega gledalca, problem pa je ker hočejo v 45 min stlačit toliko zgod, a prejšnjo celo sezono pa so dajali pozornost ljubezenskim dogodivščinam
smile-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
ksz

Konec mi je bil OK. Morda so me Sopranovi razvadili... Vsekakor pa lep zaokrožen zaključek, kjer vidimo izseke iz cele serije.

Pogrešam sem Michaela in Walta, Ano Lucio (dobro, za njo rečejo, da ni ready), mr. Ekota, Arnzta... pa verjetno še koga. Not good enough for "tha church"?
evil.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Nekaj problemov je bilo čisto produkcijskih. Mr. Eko je hotel prevelik honorar, Walt je preveč zrasel (verjetno niso računali na to
smile-1.gif
). Michael pa itak blodi nekje po otoku.

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Letalo ima trip fuel in rezervo za eno stran. Verjemi da ne bi prišli s tistim letalom daleč =) Morali bi obvezno tankati na otoku.

Lost je obetal vse do nekje konca 2.sezone, če se še pravilno spomninjam. Do takrat skoraj ni mejil na ZF, kar je blo kasneje pa se razume kot FAIL in nič drugega. Žal so podlegli dobri gledanosti in posledično $. Činjenica, kaže naša braæa Cpbn =)

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Meni je bla čist solidna zadeva, moti me, ker mam feeling da se bi dalo iz tega vsega full več ven zvlečt isto kot pri Prison Break če bi ostali v USA in delal na politiki ne pa na pobegih raznih in drugih neumnostih.

Prej omenjeni Sopranovi pa meni še čez lost niso.

PS. Odlična zadeva je Fringe....Sci-fi sam se vse štima!

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Jaz sem s strahom opazoval Jackov "sprehod" skozi svetlobni tunel. Ker pojavil se je točno na istem mestu kot Jacobov brat in samo čakal sem, kdaj se bo spremenil v "Tha Black Smoke #2".

Skratka - močno, močno upam, da ne sledi še kak film.
uf-1.gif

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
meni se je zdel ok konec. logičen zaključek bi bil itak nemogoč, tako gre pa za precej lahko izbiro...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Resničen je bil otok, flashforwards, flashbacks. Sideways pa je bil neresničen.

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Ker sem šele sedaj pogledal zadnjih nekaj delov, lahko rečem le
bonk.gif
Ne vem no men je bil konec milo rečeno GLUP, a bo še kak film sledil ali je to to? Mi je kar žal postalo za čas, ki sem ga porabil za gledanje,....

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.519
10.739
113
otok ni bil resničen, vsi so pomrli ze takrat ko je bila prva letalska nesreča, to nekak je zakljucek.

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
725
29
28
Aha, se pravi se je nekomu ali vsem nekaj sanjalo, v posmrtnem življenju dogajalo, ali so bile samo teorije kaj bi če bi, ... Ne vem no prva sezona je bila super, potem so pa tako zakomplicirali, da brezveze, pomoje še sami niso znali odmotat vsega. Pa, če so se že za takšen konec odločili manjka nekaj ključnih oseb npr. Mr. Eko,....