Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
No Podatki za bazno postajo MA388
Na terasi 5b
2000 Maribor
46.548929, 15.697716
https://www.google.si/maps/place/Na+terasi+5,+2000+Maribor/@46.5484896,15.6976517,17z/data=!4m2!3m1!1s0x476f77328a4f202f:0xa5694feadc133396?hl=sl
FOTKA POSTAJE https://mega.co.nz/#!ocVEUCKL!PHZDLLuCmiSoXDAt0X4EORjUw6JwNa5FZodb-7LOZe8
Aplikacija > nastavitve > internet na pripomočku.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kje je že nastavitev, da widget nonstop javlja podatke?
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
KSZ.
V čem je vic, ko piše relejna povezava ? Kako to deluje ? Kake so omejitve pri takih baznih ? Samo GPRS ? Samo EDGE ? Manj ?
Citat:
Citat:
KSZ.
V čem je vic, ko piše relejna povezava ? Kako to deluje ? Kake so omejitve pri takih baznih ? Samo GPRS ? Samo EDGE ? Manj ?
Na to postajo se ne moreš povezat, ta samo posreduje signal naprej naslednjim baznim postajam, ki so težko dostopnem terenu, kjer ni položenih kablov.
V 99% primerih so na RTV stolpih. Tako je. 80% baznih na podeželju je tako povezanih v omrežje.Citat:
Citat:
Citat:
KSZ.
Na to postajo se ne moreš povezat, ta samo posreduje signal naprej naslednjim baznim postajam, ki so težko dostopnem terenu, kjer ni položenih kablov.
Kako pa izgledajo take bazne postaje ? So potem na "napajanih" baznih postajah možne vse storitve ?
Daj mi pošlji Cell ID in LAC, MCC in MNC, da preverimCitat:
Uporabnik sylver pravi:
Meni pa nekaj ni jasno.
Po posodobitvi na zadnjo različico programa mi prikazuje, kot da sem povezan z bazno postajo v okolici Moravč, čeprav se nahajam v Medvodah. Operater - Tušmobil.
Opravil sem tudi speedtest in hitrost je odlična, glede na razdaljo
Citat:
Citat:
Citat:
KSZ.
Kako pa izgledajo take bazne postaje ? So potem na "napajanih" baznih postajah možne vse storitve ?