Lokalčiæi

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
aha..na biškutu sem bila dostikrat, tokia pa ne poznam..sicer pa zdejle čez zimo bojkotiram lokale kolikor se da..nazadnje sem bila v rojalu SG..

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.608
88
48
si v gorici in ne poznaš tokia?
17758-icon_confused.gif
tam v centru...kul lokalčič za it na kafe:)

a royal a to je ex Gledališče in še bolj ex Rabis?

lp

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik tinekr pravi:
Tam je delal moj bivši najljubši omladinec
cheer.gif

od kar je odišo več niso tako dobri kebabi
smile-1.gif

se pa počasi popravljajo
smile-1.gif
Ful fajn pubec, ene 13 mlajši od mene sicer, ampak kebap je znal nardit svetoven, da je dol teklo
redface-1.gif

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
ksz.

Jaaaaa pozabla sm na Baileys, kako sm lahko?!! Tm dol spodej so kavčki
srce-1.gif
dbest ideja!!

Bohem -to sm že slišala in vidla slike na netu, zelo všečno... Wau, super.

Baileys ne obstaja že kar nekaj časa. Drug lokal je tam.

Bohem v centru pa ni res nič posebnega.
smile-1.gif
Zunaj stoli, notri par kv. metrov poleg šanka. Pa še kava je švoh.

Romeo je super, v dvoje še posebej. Majo tud za prigriznit razne mehiške zadeve..., ob kozarcu vina ali piva...ni boljšega. Opera je tudi fajn, pa lokal v hotelu Domina - 1. štuk levo.

Zvečer za uvod v žuranje pa: Joe Penas (zlo vredu), Maček (standard), Bowling.

Roll Bar = zakotna luknja, neudobni sedeži, čudni gostje.

Sefan

Pripravnik
22. jul 2007
249
0
16
40
SG
Citat:
Uporabnik zakajaltersuxu pravi:
si v gorici in ne poznaš tokia?
17758-icon_confused.gif
tam v centru...kul lokalčič za it na kafe:)

a royal a to je ex Gledališče in še bolj ex Rabis?

lp

Ona je mislila na Royal Pub v Slov. Gradcu. Še edini pametn kafič v SGju (nažalost), ga ma pa na srečo en kolega ko se res trudi pa tut poskrbi, da se čez vikend kaj dogaja (res, da pozimi bol slabo pa vendar...)

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
hm...

e, takole: ko sem na Viču, ponavadi pičim kr v Murgle center v Dinamit Bar - včasih smo tam visel pred, med, po in po po šoli.

zdaj full hodim recimo v Maxija, gor k je tud sljastiæarna (illykofe.press), pa recimo dostikrat greva z mojo v Parlamentiča, pa nekje v Bežigrajskem dvoru je tud en kafič, k sva zadnje čase full tam, drgač pa čist preveč hodim... kam drugam, kot v KMŠ.
grin1.gif

ko sem v Škofji Loki, obvezno k Homanu, v Žireh pa - pozimi, ko sem sam, na Volerijo, z družbo v Geparda, poleti pa kam drugam, kot na vrt k Bahaču. to je pa daleč najlepši barski vrt, kar jih je kdaj blo. poleg tega majo pa še Illy kofe.
grin1.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Roll Bar = zakotna luknja, neudobni sedeži, čudni gostje.

Samo si pa upaš, glede na to, da bo v kratkem tam alter meet.
grin1.gif

Meni so tudi ful čudni, pa še malce staro se počutim med tistimi 15letniki.
wink-1.gif

Smile

Pripravnik
10. sep 2007
67
0
6
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
hm...

sljastiæarna (illykofe.press), pa recimo dostikrat greva z mojo v Parlamentiča, ...

nekomu že na bosansko vleæææææe
smile-1.gif
:):):)

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Moji najljubši so Biljardna hiša, Lepa žoga, Blef v centru, Gas v Savcu, Salon pa Che .... To je pa to zdej k mormo kadit v kadilnicah. Prej je blo pa še kr neki lokalčkov. Nisem kej pretirano zahtevna glede izgleda samega lokala. Počutim se dobro povsod kjer mam občutek domačnosti in se lahko čisto normalno brez vpitja pogovarjam. Muska more bit dobra pa ne prenaglas
smile-1.gif

Sicer sm pa pozabla a je govora o lokalih za romatiko zganjat al o običnih lokalih?! V obeh primerih so mi te lokali kul za en normalen chat. Centra pa ne maram kej preveč ... Bohem, Maček, ipd. me delajo prilično živčno. Casa Blanca je bla še ok, dokler se je še kadil.
LP

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Lokali na splošno, mimogrede sm pa še vprašala ja, keri lokalæki so kej v centru Lj primerni za romantiko zganjat pa tko. Ni blo pa to glavno vprašanje, niti se ne navezuje na lokale v Ljubljani (kot je nekdo že mislil) ampak širom cele Slovenije.
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Samo si pa upaš, glede na to, da bo v kratkem tam alter meet.
grin1.gif

Meni so tudi ful čudni, pa še malce staro se počutim med tistimi 15letniki.
wink-1.gif

Pa reči, da nimam prav.
grin1.gif

Glede izbora za Rollbar. Včasih sem tudi jaz tja hodil..., Se mi zdi, da bi se lahko našlo primernejšo lokacijo za meeting. .

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Tisti foteljčki pa niso udobni.
ne-ne-1.gif

Naklon naslonjala je skor navpičen in trd, sedišče pa je 1 meter dolgo. Tako, da ali sediš na robu sedežne in nisi naslonjen, ali sediš naslonjen, kot pri zdravniku in ti noge bingljajo dol. Edina varianta je da se zlekneš počez..., kar pa ni mogoče, če je večja družba (meeting).

PS: Tja ne bi nikoli peljal lubice na zmenek.

Nazadnje urejeno: