Lokalčiæi

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Pred alpa po službi Siesta pa Roll, s kolegi pa včasih tud En pub.

Z jesenicani pa v guliverja
cool-1.gif

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
Jesenice: Teater, Domina(prvi med poukom pa za kofetkanje v dvoje, slednja pa za takrat ko ns gre več)
Kamnik: Orhideja
Lj: Mala terasa(ko me ravno pot v lj zanes)
Portorož: Cacao bar(polet k sm na morju sm stalno tm)
Radovljica: Akademija(več al manj vsak večer med vikendom)

V teh kafičih me je največkrat vidt.
smile-1.gif

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
ja ka pa boš. če hočš na čik morš vn. prideš not in ti zasedejo mizo. *plosk plosk plosk*...

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.773
169
63
LJ: Fetiš, Maček, Konoba, Klub 300, Opera včasih, Pločnik,
Grosuplje: Flet
Zbilje: se ve kje
MS: Pomaranča

lp

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
heh jz sm cirka 2 uri nazaj. greva s kolegom vn na čik prideva nazaj pa trije osebki za najino mizo(vsi 30+ tko da ni mladina kriva:p). em ja
13.gif
... sicer je res da nisva mela nč na stolu sam pri skoraj polenm kozarcu soka in pol skodelic kave pa vrjetno lahko predvidevaš da nekdo tm sedi...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Za kofete itd - Blef (ql separeji), Parlament (bliz izkrcanja), Langus (bliz faxa), KMŠ (zadnje čase redko), Kaval (biljaaard
grin1.gif
)
Za na pir - Guinness zadne cajte kr pogosto...
Za zvečer - kkšn Skelet če ni glih nabasano poun, drgač pa nekaj od zgoraj naštetga
grin1.gif

V srednji šoli sem pa četrtino svojga lajfa preživel v Viktoriji potem pa v Kongotu...

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
jah sj folk v teatru je vredu.. sam mal zblojen..
u ja, tastar tenis tud ni švoh. sploh tiste misli na stenah so zakon, če maš ne ravno zgovorno družbo
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
MB;

čez dan na kavico Velika kavarna (poleti ko je vrt), Avenue, Niagara, English pub. (kave z kolegi)

Babiko zavlečem večinoma pod pohorje, da dobi tisto njeno prekleto sahar torto, da mam pol mir cel teden,
sicer pa tudi Galerija gosposka "Rožmarin"... Če mam pa kake smešne padalke pa e-caffee na pobrežju al
pa manjši hotel z super kavarnico pod pohorjem.

V soboto zvečer pa večinoma štart v Avenue, Niagara, Glamur in grande finale Samsara, stem da še tam grem prej v
klubsko kavarno čist zraven da "doložim" kok še mi manjka tekočine za poln klub kot je Samsara.

Če sem pošteno naložen me po samsari tut ni problem videt v kakem extremu, pol pa še impulz (če sem res nabasan)

Ampak bo tega vedno manj, ker finančna bilanca še zmerom kaže večje izgube še iza časa veselega decembra,
tako da ta vikend bom doma. Mogoče sobota samo na kakega hajnikena pa hitro domov.

Lj:

h2o

Nazadnje urejeno: