logo univerze v mb

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Bmk kakšen logo je.....sam da se ga čimprej rešim
smile-1.gif

Da se posvetiš pevski karieri...?
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.401
235
63
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
jaz pa ne vem... upam da se tud tastarega (upam da bo zdrzalo pol leta max). ker tega novega nocem met. bljak.

Logotip gre na UM v uporabo najkasneje s 1. avgustom (po odločitvi članice lahko tudi prej). Imaš še dva meseca časa, da diplomiraš.
smile-1.gif

LP,

Milan

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
dva mesca bo pa prevec na knap
grin1.gif

kako se ti pa zdi ta nas, ki smo ga s ferija poslali na natecaj?
saj pravim, skoda pac da se je izteklo kot se je, bi bil pa kr ponosen, ce bi na diplomi bil logotip, pri katerem sem sodeloval
smile-1.gif

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.401
235
63
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
dva mesca bo pa prevec na knap
grin1.gif

kako se ti pa zdi ta nas, ki smo ga s ferija poslali na natecaj?
saj pravim, skoda pac da se je izteklo kot se je, bi bil pa kr ponosen, ce bi na diplomi bil logotip, pri katerem sem sodeloval
smile-1.gif

Osebno mi zmagovalni logo nikakor ne sede (očitno nisem bil edini z asociacijo na kuliso iz kavbojskega filma) - sploh ne vem, zakaj spreminjati stari logo, saj je uveljavljen, ima tradicijo. Prav tako mi niso všeč barve, ki spremljajo celostno grafično podobo.
Če primerjam tril logote (star, nov, predlog FERI), mi je najbolj všeč zadnji, je pa res, da je za končni vtis treba videti še predlagane barve za ostale zadeve.

LP,

Milan

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ja, saj cist koncnega logotipa nisem gor prilepil. ampak kot crno bel po moje odlicno deluje.

spremenit so ga sli zaradi ljubljanske univerze, ki ga je dve leti nazaj posodobila. ta star logo je pa arhaicen. sodoben logo je nujen, ce hoce univerza sploh konkurirat v evropi.

ampak to kar so naredili je pa strel v koleno
bonk.gif