Ločitve!?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.318
113
Oče dobi otroka tudi v primeru, če je žena oziroma mati kdaj v preteklosti poizkušala storiti samomor. Poznam 1 primer.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Ali pa če je psihični bolnik
crazy1.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Včasih si mislim, da je še malo ločitev, glede na to, kakšne zveze obstajajo. Nekateri prav čudno in hitro pridejo do zakona in otrok, odnosa med partnerjema pa ni...

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Hm, kaj se dogaja folk
confused-1.gif

Poznam najmanj 10 parov ki so se ločil al pa so v ločitvenem postopku
sprasujem se.gif

V večini so ženske vložile za razvezo.

Denar,denar,denar....
Poznaš slučajno kakšen primer,kjer je tip milijonar,pa je ženska želela razvezo?
cheer.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik Barbarian pravi:
Hm, kaj se dogaja folk
confused-1.gif

Poznam najmanj 10 parov ki so se ločil al pa so v ločitvenem postopku
sprasujem se.gif

V večini so ženske vložile za razvezo.

Denar,denar,denar....
Poznaš slučajno kakšen primer,kjer je tip milijonar,pa je ženska želela razvezo?
cheer.gif

Ogromno, ker je tako ali tako potem tudi sama milionarka.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
ksz... Če je otrok star 11 let ali več ima pravico izraziti željo pri kom bo živel (torej ata ali mama) in CSD mora upoštevati/spoštovati otrokovo željo.
Mlajši otroci pa so žal obsojeni na mame (največkrat)

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Do ločitev in razdora zvez prihaja, ker je folk razcartan. Takoj, ko pride do nekega problema se že razmišlja o boljših opcijah. Kao "meni tega ni treba".

Sploh ženske, ker vejo, da si lahko mimogrede najdejo drugega, če si ga bodo zaželele.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
To pa drži kot pribito!

Noben ne išče več rešitve in ne želi nekih kompromisov / več al manj to počnejo ženske
bonk.gif

Sploh pa ko sliši od mame: Ti kr dam prid, ni ti treba tega trpet bomo že
10.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
vse pogumne v tej temi vas izzivam da se registrirate na cosmopolitan forumu in odprete identično temo, vas bodo žive požrle, da one že niso take in da smo desci mamini sinkoti

grin1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
A si probu
evil.gif
?
Drugače pa, kot je nekdo omenil. Ni strpnosti, ni medsebojnega spoštovanja. Če nau tko sem pa ločila?

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
vse pogumne v tej temi vas izzivam da se registrirate na cosmopolitan forumu in odprete identično temo, vas bodo žive požrle, da one že niso take in da smo desci mamini sinkoti

grin1.gif
Grem jst v akcijo
cheer.gif

IP Ban mi ne gine
evil.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
tu pa tam grem brat njihov kurnik, sicer mi je potem žal ker vidim da je evolucija kurje pameti napredovala do miselnosti "jaz sem pametna in vem vse"... ampak vseeno tu pa tam se najde kakšen naivnež ki odpre temo in naleti na mino, živega ga požrejo
smile-1.gif

@Shaban, dej link potem
grin1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Do ločitev in razdora zvez prihaja, ker je folk razcartan. Takoj, ko pride do nekega problema se že razmišlja o boljših opcijah. Kao "meni tega ni treba".

Sploh ženske, ker vejo, da si lahko mimogrede najdejo drugega, če si ga bodo zaželele.

plus tega, ženske so včasih bile gospodinje, odvisne od moškega, danes tega ni več.

pa še "pogovarjat" se ne znamo več
rolleyes-1.gif