Citat:
Uporabnik softi pravi:
razmišljam o EU sodišču.
da dodam ta vikend sceno. 3 stik brez osebnega dokumenta, ga je izgubila nima denarja za novega. 2 brez zdravstvenih. v sodni odločbi je jasno zapisano, da to mora dat. Pač nismo šli na Hrvaško morje, ampak...
okej, pitanje..si gnal boga in pol, beri obvestil vse vpletene in nevpletene v jedino raztrosenost? če bi bil jaz na tvojem mestu bo prvo letel do mojg aodvetnika, CSD in bi sitnaru kt sam satan. zakaj? Dokumenti stanejo, poleg tega če rata kaj narobe, da o tem da si omejen samo na ozemlje RS niti ne govorim. To morš bit vztrajn in sitnart. Vedi da bolj kot boš sitn, bolj kot te bodo čudno gledali (CSD in tovaršija), na boljš poti si, da kaj ukreneš, oz da zadeve spelješ na pravo pot.
cvetka cvetk.
moj mail
Od zdravnice sem prejel klic, da je zadeva ki jo imam lahko prenosljiva in da dokler se ne začnejo izpuščaji sušiti sem lahko kužen. Danes je sicer stanje boljše kot včeraj, a se pojavljajo še novi izpuščaji. Ali se lahko dogovoriva za menjavo vikenda, da imam stik naslednji vikend namesto tega in se izognemo tveganju, da sem kakorkoli kužen? Če bom imel jutri še nove izpuščaje namreč menim, da ni najbolje, da pridem po otroke, glede na info o možni kužnosti.
njen
žal mi je za tvoje zdravstveno stanje. Kaj prebolevaš? Stiki ostajajo nespremenjeni. Ne strinjam se za zamenjavo vikendov, vsekakor pa se strinjam, da se stiki ne realizirajo v primeru možnega okuženja.
moj
Prevzel jih bo nekdo drug. Jaz bom v soboto ok in ne zelim izgubit stika, ker ne dovolis menjave
njen
ne strinjam se, da otroke prevzame nekdo drug. Zdi se mi žalostno, da ne najdeš čas zanje niti 1x na 14 dni, da bi jih prevzel
beri gornji post + jaz bi dodal da je jedina DALA/IZPOSTAVILA OTROKA(E) OSEBI, KATERE LAHKO OKUŽIJO LE-TE. NEVARNOST ZA ZDRAVJE, TUDI ZANEMARJANJE OTROK IZ TEGA NASLOVA. MOŽNOST OVADBE ZARADI ZAVESTNE IZPOSTAVLJENOSTI, OGROŽANJA ZDRAVJA OTROK....
DAJ postane malo pi**a pa vse take situacije spotencirej. Neki jo bo že usekalo, da se bo nehala gonit in delat piz****e. PO domače rečeno postani večja *p****a kt je ona. Po tem bo stvar rešena. Ne se kazat do nje, inštitucij v preveč prijazni luči, razn če niso oni do tebe fer.
Morš ratat ne mekani ampak tak trd, solid. Kt bi reku sanadr mej srce od kamena.