Ločenci in otroci ločencev

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
in kateri terapevti so po tvojem mnenju dobri, ki so zmožni peljati tak proces "zdravljenja" ?

Nimam seznama. Poznam enega vrhunskega (TA) terapevta oz. terapevtko.

TA = Transakcijska analiza ?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa smo prišli do točke laži. ko ti CSD govori eno, potem tretji osebi to zanika, pa se nekaj ven vleče in na koncu rabi sodelavko in posvet za pisno mnenje. Strokovno so vsi samostojni, ampak rabijo posvete in tedne za en dopis.

kam si odplavala dežela...

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Ta psihologija ja. Tole tvoje pisanje me je nasmejalo. A tako čustveno reagira ženska tudi, če jo dec dobi na tiču, a ne na svojem? Ne ni bilo to pri meni, ker do sedaj imam še vse pošlihtano. Prijatu je imel podobno sranje kot ga ima softi. Sem že nekje napisal.
Mamca, ti imaš vse, deca, za preživetje plus se za kak bombomček v življenju? Mam prov?
A te se vedno ne da mir tvoja glava? No, imam dve taki ženski v okolici, žal sta si sami krivi, da jim ne špila. Eni sem kr direkt povedal, da rabi deca, ki jo more na kratko držati tako, kot enega cucka.
Razni strokovnjaki vam ne bodo pomagali, če so vsi drugi krivi za vaše težave.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dobil pošto sodišča. narok končno bo. potem pa še ena pošta, pripravljalna vloga jedine iz juija. julija jo je spisala, dobil sem jo decembra. za otroke gre in stike. obravnava se prednostno.

vloga je dolga..20, 30 strani. morje laži, primitivizma in nakladanja. nova odvetnica očitno igra isto igro kot tista prej. molzi kar se izmolzti da. ni še videt konca.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Upam, da imaš na vse laži kaj pisnega in dokumentiranega in peklensko dobrega odvetnika, ki se bo moral skozi laži prebijat. Ampak, da si sodišča toliko časa vzamejo wtf??? Kli.c pa taka država, bodo otroci polnoletni, ko se bo to končalo, je pa ena velika sramota.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
odvetnika nimam. predrago. dopis jedine je ovrednoten na 500 točk. odgovor bi bil ravno toliko. nimam denarja. menda je sodišče zmožno na podlagi pisnih dokazil razsoditi. je pa jedina izvršbo na temo stikov v odgovoru razširili na preživnino, kar ni predmet izvršbe, na avto, ki ga vozim, na obleke in obutev..skratka na vse. in vse polno domnev, ugibanj, laganja brez dokazov.

sem pa presenečen, da njena nova odvetnica piše in dovoli take laži. očitno je važen samo denar, družina, otroci..brezpredmetno.

vloga je dolga 10 strani, dokazov 19 strani.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Softi, poznam dobro to materijo in edino, kar ti lako priporočim, je, obvezno si vzami odvetnika ali še bolje v tvojem primeru dobro odvetnico, sicer boš potegnil kratko. Žal je resnica in pravica draga ....

Vidim, pa, da je res problematična ženska, ker če bi bila dobra mati, bi vsekakor za svoje otroke želela samo najbolje in to je, da imajo mater in očeta, ne pa da se, kot največja drhal trudi celo preko otrok obračunavati z bivšim zakoncem.

Vem ni ti lahko, tudi, ko bo prišlo do deljenja premoženja tio ne bo, samo nimaš kaj BODI MOČEN in sonce bo posvetilo prej ko slej.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Ona ima odvetnika, ti ne. Rezultat je tuki že odločen
crazy1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zakaj bi bil rezultat odločen, če nimam odvetnika?
na družinskem sem imel odvetnika. kot ga ne bi imel. vse rečeno je bilo preslišano, vsi papirji spregledani. sodišče sem trikrat pozival k reševanju težav s stiki po začasni odredbi, pa sodnica ni nič naredila. ločila me je z besedami, stavkom v sklepu.. glede stikov je še vedno vse narobe.

tukaj je sedaj v igri izvršba na omejevanje stikov. zimske počitnice mi je prevzela. nekje v temi je zapisan urnik počitnic in z izjemo enega je vsem jasno kako gredo. tudi ona je v odgovoru na izvršbo rekla, da je ponesreči prevzela moje zimske počitnice. ampak..ni mi za popravo nesreče dala prvomajskih..še več..spet mi jih rine anslednje leto. in sedaj v vlogi navaja, da ima ona prav. torej prizna, potem zanima in jaz rabim odvetnika?
a niso sodišča, da na podlagi dokazov iščejo pravico, odločajo? so. a to delajo? ne. a bom dal 1000, da bom kaj spremenil? ne.

sistema se ne da spremeniti. lahko pa čez 5 let vržem otrokom papirje na mizo in rečem berite, razumite in sodite.

ps
so mi zanč na enem sestanku rekli..pustite jo..vas bo še iskala. ona je povsem na dnu, razvalina, ima stisko, in mali otroci so vodljivo, čez čas bodo problemi.

super nasvet social psihologov. pusti..naj zavozi otroke, potem pa rešuj..

bom pa poskeniral vlogo in predlog očitnic, pa dal sem gor..za pomoč pri razumevanju.