Ljudje, ki nočejo odrasti

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
Točno tko........bogi un k ubije otroka v seb
bonk.gif

Al pa bog ne daj da mu ga kaki zateženi starši (pijanci, koleriki, zakon v pm....) k pol so posledice tud doživljenske ponavad.......hvala k**** da nimam takih staršev da te dobesedno naženejo od doma
bonk.gif

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Js zadnjih par let delam sigurno po 10 ur na dan v povprečju, tudi sobote pa nedelje. Delovne dobe mam pa 2,5. Čeprav se komu zdi moj način neodrasel, se meni ni treba nič tolažit
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Ti pa ta tvoja Maci
srce-1.gif

Sej lahko, da si v živo čisto spodobna oseba, na ALterju si pacientozo. Moje srce je že oddano, tako da fak of.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
.....posrančki mamini spizdjeni razvajeni .....,vse vikende v lajfu , vse praznike na dopustih ,lepe cotke ,dobra papica in pijačka , pol bi pa sanjali o stanovanjih in bajtah
stupid-1.gif
marš u p..... smrkavo , pridelajte si jih tak ko smo si mi , z delom odrekanjem vsemu od dopustov naprej.
Poscančki driskasti ,predno začnete jokat , si zračunajte kolk ste v vseh letih potegnali iz študentskega ,ko ste odžirali zaslužek tapravim ljudem, in kolk od tega ste zapizdili za pijačke in dopustke in kolk kvadratov najcenejše zazidalne bi dobli za to!!!!!
pfuj strela jasna govno smrkavo ,spizdjeno usrano , še obvezno služenje vojske so vam morali ukinit ,ker ste preusrani da bi zdržali.
tongue-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
No, no....

Malo kulture pa lahko vseeno izkazemo, kajne? Ce smo cisto odkriti niso samo oni krivi - vsaj del krivde je tudi na starsih, ki to gledajo, ter na drzavi (no, izobrazevalnem sistemu), ki to omogoca...

Je pa res, da je kultura ponavadi priucena - tam nekje, v pozni srednji soli in na fakulteti se naceloma dokoncno naucis funkcionirati kot normalen in inteligenten clan druzbe - mogoce malo manj na druzboslovnih fakultetah
wink-1.gif
- ampak, Capl, tebi to, kot je jasno razvidno - manjka.

Pa da ne bo pomote, tudi sam ne podpiram zajedalckov, ampak Caplov pristop je pa tudi cisti gostilniski "aufbix".

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ksz
.....posrančki mamini spizdjeni razvajeni .....,vse vikende v lajfu , vse praznike na dopustih ,lepe cotke ,dobra papica in pijačka , pol bi pa sanjali o stanovanjih in bajtah
stupid-1.gif
marš u p..... smrkavo , pridelajte si jih tak ko smo si mi , z delom odrekanjem vsemu od dopustov naprej.
Poscančki driskasti ,predno začnete jokat , si zračunajte kolk ste v vseh letih potegnali iz študentskega ,ko ste odžirali zaslužek tapravim ljudem, in kolk od tega ste zapizdili za pijačke in dopustke in kolk kvadratov najcenejše zazidalne bi dobli za to!!!!!
pfuj strela jasna govno smrkavo ,spizdjeno usrano , še obvezno služenje vojske so vam morali ukinit ,ker ste preusrani da bi zdržali.
tongue-1.gif

Nekako v zgodovini v grobem obstajata dva sloja ljudi: tisti, ki vladajo in tisti podložni, ki delajo za vladajoče, sami pa nimajo kaj dosti več kot za mleko in kruh. In seveda so posledično slednji hlapčki polni frustracij in potlačanje agresije, ki se potem manifestira recimo v zatekanju v alkohol in bentenju čez uspešnejše od njih...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
14655_1191683624790_1009362484_459697_2638845_n.jpg
in ki ste glavnina tapametnih ,,altertepcev,,? ....verjetno na drugem klinu in gledate samo dol , mogoče občasno še kdo gor , ampak ,da bi pa kdo pogledal ka ma tak na debelo na glavi ? to pa se ne da ,ker ste tak sposobni ,da si še dreka z oči (sončnih špeglov
hysterical-1.gif
) ne znate obrisat ,da bi se lahko v ogledalu vidli ,kaka usrana beda ste.....greste raj stari mami jokcat ,da vam položnco za telefon plača (sj meso za kosilo ji itak škodi) in še naprej znajdene in uspešne igrate .Sj položnoce ata plača ,čokolino in jogurtke mamica kupi ,pa tud če si kuzlica ,ti še usrane gate opere ,ker ve ,da si prebutasta da bi pri 30tih znala pralni stroj zalaufat.
Zdaj pa resno vprašam :kolk od vas ,ki se tule gor preseravate ,plača internet položnico sam ?
sprasujem se.gif
(za štrom ,vodo ,praznjenje vašga dreka iz greznice itd. škoda da vprašam)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
morda si ti navajen da kdo kako poloznico placa in zato mislis da je pri ostalih enako. No mi ki nismo ubogi delavci ki samo jamrajo kako so ostali barabe ker imajo vec od nas si zadeve ki jih opisujes placujemo sami, tebi pa zelim da bi ti nekoc slo bolje in bi razbremenil socialne sluzbe ki ti i guess pomagajo (glede na tvoje stalno jamranje).

In ja, smo par klinov visje od tebe in se trudimo drek s sebe spravit v nizja nadstropja :*

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ksz
stupid-1.gif
tongue-1.gif

mogoče pa enim ni cilj, celo življenje se odrekat vsem luštnim zadevam. Kje pa piše, da je bajta merilo odraslosti? Eni so zadovoljni z 2-sobnim stanovanjem, da imajo potem za ostali luksuz.
In mogoče so taki malo bolj socializirani kot ti, ker so neki časa preživel med ljudmi in so videli nekaj sveta, ne pa ti, k tuki kažeš, kakšen runkl si, ker si celo življenje samo delal, skoz bil doma, ob nedeljah pa en sprehod po okolici. Poglej se - kakšen kup nejevolje vre iz tebe... le zakaj?

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ksz
stupid-1.gif
tongue-1.gif

Z veseljem ti napišem, da vse vikende, ko je mogoče izkoristim, da se nabašem v avto in odpeljem- če ne druzga v Trst na kavo, če sm pa extra volje pa do Benetk afne guncat in nazaj grede na 8-ico na Kras, poleti na morje, spomladi pa v hribe, pozim pa smučat! Kadar se mi da ga tudi zažuram na orng in takrat ne razmišljam kok bom dala za pijačke (probi kdaj-mogoče te sprosti
cool-1.gif
) in ni mi težko za dobro hrano in pijačo vržt neki dnarja na mizo!
Glih tko mi ni težko za hudo torbico dat tut 300 eur al pa za hude čevlje 200 (če ne navoham prilike, da jih po netu kupim ceneje
smile-1.gif
)!

In NE- nimam slabe vesti, ker zadnjih par let delam v povprečju 10 ur na dan, plačana sem pa od učinka, upam, da razumeš, da ne od tega, ker se ob 8 poštempljam nekje!!!!

Komu sem jaz kej odžirala? Od prvega letnika faksa naprej sem delala-vsako potovanje sem si plačala sama, položnice zase glih tko od 19.leta naprej, pa nikol se nisem šlepala na kakšnega tipa, mamo, ata! Znam zamenjat gumo pa tut vem kero Dior senčilo je in to sezono!
In ja, tut jest bi šla luftat za eno leto v vojsko in pametvala, kakšni softiči so tisti ki niso bli (sem bla parkrat na adventure racih-probi tut to, ti bo še kakšno dimenzijo odprlo)! In sem spoznala par poklicnih vojakov-vojakinj...to so šele luftarji!

in za zazidalne cene parcel me ne skrbi....tam kjer bi jo jest hotla kupit je itak ne morem!
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
No, če so vojaki 'luftarji', ni pa čisto nič narobe, vsaj v albanščini ne, hehe, no ok, moral bi bit luftëtar. Sej mogoče boš lohk bivala v moji kulli, če bom širokogruden...
grin1.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Ta tema predstavlja Slovenijo v malem. Večina vas jamra in se obremenjujete z drugimi, eni pizdite kar tako za brezveze in nekaj je celo takih ki jih boli [censored] za druge in se ne obremenjujejo (hvala bogu)
Ne vem kaj vas tako moti, če nekdo do 30 leta nima niti enega dneva delovne dobe? A ga vi vzdržujete, mu plačate pijanice, kupite obleke? Ne, zato res ne vem kaj se oglašate. Če ma take starše, ki to podpirajo, vredu, njihov problem. Ne pa da se vi tukaj pizdite, pa jamrate kako vas vse jebe in bi si radi ne vem kaj prvoščli pa ne morete, una ma pa D&G obleke, pa vsak vikend žura, pa nikjer ne dela, ampak jo starši preživljajo. E [censored] ga....Bli bi bolj sposobni pa ne bi delali za 1000€ ampak morda za 4000€.
Res pravi slovenceljni ste tu gor. Da pa nekdo napiše da so mu starši avto kupli, ga pa pomoje raztrgate na koščke. Bog ne daj da ti stari kaj kupijo. Vi ste se vsi osamosvojili pr 15 in od takrat zavračate kakršnokoli pomoč staršev.

Nazadnje urejeno:

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
A ga vi vzdržujete, mu plačate pijanice, kupite obleke?

Hja, če nikjer ne dela, je socialni problem...naprej guess who vzdržuje človeka.
crazy1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.017
1.927
113
in guess who je najbolj glasen in proti malemu delu? tisti ki ga luftajo do 30ega in se šlepajo na napotnice in odžirajo delo tistim, ki bi radi delali