Ljudje, ki nočejo odrasti

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Glede na to, da zivis v podedovanem stanovanju kot si zadnjic napisal, si med zadnjimi ki lahko s prstom kazejo na druge. Tako da bi morda veljalo se malce bolj pobrigat sam zase in manj za druge.

In ne, ne zivim doma od svojega 21 leta.

Nepismeni, kaj če bi malo boljše bral? Sem lepo napisal, da je življenje pr starših pr tem folku najmanjši problem. Večji problem je nategovanje študija...

Izključno zase se bom pa brigal takrat, ko se boste tudi drugi brigali izključno zase, dokler pa folk kaže s prstom name, ker ne živim v skladu s pričakovanji družbe, bom z užitkom prcal ostale.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
Kdo kaze nate? si eden od recimo 10 (od oka - pa se ta cifra je visoka) pacientov ki so v zadnjih 5 letih na suxu + alterju odprli temo o SEBI

Saj sicer s teboj delim vecino kar si napisal, samo je pac stvar taka da tudi zajfa ne more ravno managementa slovenskih podjetij komentirat pa ce je ta management se tako v podnu.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
točno tako,
wink-1.gif

sam pa sem že pridel dobro pokojninsko delavno dobo..., tako da bo vseeno kar pri sebi potrebno pogledat.

Nazadnje urejeno:

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
25-letnica v prvem letniku faksa.

33-letnik brez enega samega dne delovne dobe.

34-letni študent, "ki zaključuje študij" ( že ene 4 leta ).

32-letnik, ki že 3 leta "išče službo" (beri: moli boga, da je ne najde).
To je zato ker sistem take serace podpira na vse mogoce nacine.
V Ljubljano hodijo po 10 let in vec za en ku*** fax.
Trenutno aktivne generacije pa bodo prisiljene delat do 65 leta da bodo ti odpadniki vlekli nicdelje okrog.
Drzava bi morala lociti seme od plevela po prvih letih studija in konec pihanja v rit za nespote. Delat ali pa placat studij in zavarovanje do zadnjega centa.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
to gledev študija se zagotovo strinjam,to da lahko vsak študira kr nekaj po svoje, je čisto mimo, in toje država kriva da imamo falirance... a po drugi strani so krivi starši, ki tako študentarijo podpirajo. A vseeno je to problem njih samih, in ne Kasiusa, ter nas.

poznam par takih, pa kaj, en se je porihtal in pri 40 celo dela. ene par zgubljenk pri 30+ pa še vedno išče samo sebe. kaj bo znjimi ziv bog ne ve, in dejansko "hukers". Družimo se ne več, smo jih prerastli.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Se strinjam. Jaz poznam kar nekaj punc, ki pri svojih 28 letih nimajo 1 dne delovne dobe. Dela vsake toliko časa v kakem vaškem kafiču in to je to. WTF? Vsak petek in sobota je razervirana za pitje in to v takih merah, da potem bruha kot konj in se s tem dejansko pohvali. Ko pa ji rečem, da bi blo zlo fino, če bi dobila kak job in se malo zresnila, pa dobim nazaj neskončno velik kletvic in buzeriranja: " Veš, službe dons ni lahko najdt". Ja seveda ne, če je pa ne iščeš.

Te punce k poznam, se dejansko precej naslanjajo na starše, tako da v teh primerih nebi rkela, da je kriva država. Podpirajo to, da njihove hčerkice hodijo na fax in so "pridne" in boljš da fax končajo, da bodo nekoč pa bogate.
uf-1.gif
Jaz si sploh ne predstavljam, da bi bluzila do 28 leta. Prvič bi mi bilo dolgčas, drugič bi me verjtn t'stari vrgl na cesto, tretjič pa si verjtn nebi mogla privoščit ničesar.

Da ženska pri 28 letih ne zna skuhat ničesar in da nima pojma kaj je težko prislužen denar - men je to do konca podn.

Ampak ok, naj delajo kar želijo. Jaz vem kaj so položnice in kaliko je treba delat, da si lahko kaj privoščim. Upam samo, da bo take srečala pamet prej, predno na cesti pristanejo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Glej, baba kliče jelene, to je to. Ni bolj seksi zadeve vidt kot pa pičko, ki bruha v miniči in seksi žabicah.
srce-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Glej, baba kliče jelene, to je to. Ni bolj seksi zadeve vidt kot pa pičko, ki bruha v miniči in seksi žabicah.
srce-1.gif
Jazu sem enkrat tako od zagdaj držal, da ni čez škarpo padla ko je bruhala. Potem pa je bil cel incident, češ kaj sem delal z njo. Saj izgledalo je res malo čudno, ona je pa tudi hot mama, ampak meni tisto kozlanje pa sex ne gresta skupaj.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Uporabi sarkazem pri mojem prejšnjem postu. Uleti fensi na dveh nogah, se odplazi na šestih, po eno prijateljico na vsaki strani.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Saj sem ga. Samo hotel sem opisati svojo izkušnjo, pa se je malo navezovala na tvoj post.
pozdrav.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
srce-1.gif

Nekaterim je to očitno ful seksi, vsaj glede na to kako se določeni pacienti izživljajo nad pijanimi ženskami.
grin1.gif

lp

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Najslabi je pa to, da če je že nobeden ni videl, se pa pohvali, da je celo ulico pobruh....
stupid-1.gif

Pa stara, dej pohvali se, da si dubla job, ne pa da kozlaš. Poleg tega ne zgleda nič posebnega, nosi se pa ko največja avša.
stupid-1.gif

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Problem je v tem da ko "odrasteš" postaneš brezvezn ... vsak dan služba, domov ob petih hrana, tuš pa je dneva konec.Čakaš na ****** vikend da boš 2 dni doma s tem da nedelja itak ni več to to, ker jutri greš spet delat.Prej ko slej krediti, najemnina obveznosti in s tem odvisnost od same službe in pol onih 20 dni dopusta .. hvala lepa.

Lajf ni potica.Kaj si pa ti mislil, da boš do smrti samo žural?

Daleč od tega da bi mi žuranje bila neka prioriteta .. samo zakaj bi se tlačil v neki kalup "biti odrasel"?In ja .. mislim da lajf je dosti bol potica kot pa si ga nekateri odrasli naredite.

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Se strinjam. Jaz poznam kar nekaj punc, ki pri svojih 28 letih nimajo 1 dne delovne dobe. Dela vsake toliko časa v kakem vaškem kafiču in to je to.

Take so še ok, vsaj delajo.

Največji biseri so 30+ letni "študentje".

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
A vseeno je to problem njih samih, in ne Kasiusa, ter nas.

Kako napačno razmišljanje. Denar za socialne podpore falirancev gre iz naših žepov, torej je to zelo naš problem.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Problem je v tem da ko "odrasteš" postaneš brezvezn ... vsak dan služba, domov ob petih hrana, tuš pa je dneva konec.Čakaš na ****** vikend da boš 2 dni doma s tem da nedelja itak ni več to to, ker jutri greš spet delat.Prej ko slej krediti, najemnina obveznosti in s tem odvisnost od same službe in pol onih 20 dni dopusta .. hvala lepa.

Lajf ni potica.Kaj si pa ti mislil, da boš do smrti samo žural?

Daleč od tega da bi mi žuranje bila neka prioriteta .. samo zakaj bi se tlačil v neki kalup "biti odrasel"?In ja .. mislim da lajf je dosti bol potica kot pa si ga nekateri odrasli naredite.

No, tu se prekleto motiš. Lajf dandanes ni niti zažgana skorja od potice.
Grow up
crazy1.gif