Ljubosumnost, posesivnost in ostale navlake

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
To imaš prav da če se nekdo v koga zagleda itak brezveze ampak govorim o tem da čim manj priložnosti je tem boljše je
grin1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Seveda, sej konec koncev lahko to naredi tudi v službi, knjižnici ali pa v City Parku
grin1.gif
Glej, ti povem v prispodobi.
Se z veliko hitrostjo približujem stotki na tehtnici in to mi ni všeč. Zdajle nisem lačen in nimam nobene želje, da bi šel spraznit hladilnik. Ampak če bi pa nekdo okoli mene hodil s pladnjem pršuta, bi to lepo dišalo in ne morem z gotovostjo trditi, da ne bi piknil. Podobno je tudi pri tipih, ki se načeloma ne gonijo. Če je priložnost, zakaj pa ne bi malo piknil.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Smešne so kake scene, ko ženski ni do sexa, pa da tipu z muko (ker se spodobi po tem času) 1x na 2 tedna...potem se pa čudi, ker je izkoristil priliko na službenem potovanju... Oz z drugimi besedami. Če bi jaz svojo puščal na suhem, bi moral res dobro igrati, da bi izpadel presenečen, ker me je prevarala....

Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Kaj pa je zdravo ljubosumje in kako zgleda? Kar se mene tiče, še nisem opazila ljubosumja do katerega ne bi imela odklonilnega mnenja.
tongue-1.gif

Če ženska nekaj zajebe (prespi pri kolegu, sedi v naročju od nekega tipa ipd...) in je tip upravičeno ljubosumen je to zdravo in normalno. Niti ni ljubosumje ampak je jeza. Tud če se ženska čist spremeni v vezi, rata hladna, tečna, noče seksat...se noče pogovorit, je meni čisto logično, da bo šel tip, ko bo prilika prečekirat npr. GSM...enako obratno, če se tip spremeni na iber. Potem pa navadno pridejo kake fore "ne zaupaš mi", "kako si lahko tak" "spoštuj mojo zasebnost"...potem končata in čez 2 tedna zveš, da jo že 3 mesece natepava sodelavc.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Citat:
Če ženska nekaj zajebe (prespi pri kolegu, sedi v naročju od nekega tipa ipd...) in je tip upravičeno ljubosumen je to zdravo in normalno. Niti ni ljubosumje ampak je jeza. Tud če se ženska čist spremeni v vezi, rata hladna, tečna, noče seksat...se noče pogovorit, je meni čisto logično, da bo šel tip, ko bo prilika prečekirat npr. GSM...enako obratno, če se tip spremeni na iber. Potem pa navadno pridejo kake fore "ne zaupaš mi", "kako si lahko tak" "spoštuj mojo zasebnost"...potem končata in čez 2 tedna zveš, da jo že 3 mesece natepava sodelavc.
Zelo znano!
Na koncu se pa še vsem laže, da izpadeš kao ti ljobusumen, ukazovalen, zaostal, primitiven moški.
13.gif

Moja bivša je bila tok ljobusumna, da ko je najdla cd od ene pred njo in na njemu vidla skupne slike, je kr vzela ta cd.
Isti večer, ko sm pršu v službo po njo me je na poti domov, poklicala ena prijateljica, ki je nisem slišal že kake dve leti. Poklicala me je, ker se ji je fant ponesrečil z motorjem in ubil. Očitno je rabila kako tolažilno besedo. Ko je bivša ugotovila, da je punca na drugi strani , mi je parkrat rekla naj prekinem. Tega nism mogu narest, ker se mi je punca smilla, in sm hotu da slišm kaj in kako je.
No po pogovoru, je bivša čist znorela ,kako si dovolm pogovarjat z punco vprič nje in potegnila cd iz torbe, češ lej kaj sm najdla doma.
V tej jezi je prelomila cd na pol,odprla okno in ga zabrisala na cesto! Jz sm sam gledu, kaj je to za en psiho!
Recimo en čist bedn primer še, da ko je na tv-ju bla kaka lepotica mi je prestavila program, kao ti pa tega nauš gledu.
Največja ironija, da na koncu se je pa ona skurbala, ampak itak sm biu jz vsega pred vsemi kriv.

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:V tej jezi je prelomila cd na pol,odprla okno in ga zabrisala na cesto! Jz sm sam gledu, kaj je to za en psiho! Recimo en čist bedn primer še, da ko je na tv-ju bla kaka lepotica mi je prestavila program, kao ti pa tega nauš gledu.
Največja ironija, da na koncu se je pa ona skurbala, ampak itak sm biu jz vsega pred vsemi kriv.

shocked-1.gif
teb verjetno ni smešno, sam me pa je, pa ne mi zamert ampak tole kar si tle napisu pa ni glih racionalno obnašanje, upam da si jo pustu

majč

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Ja zdj k razmišljam, bedak nisem.
Uf teh cvetk j ebilo kar nekaj še. Kot npr; se skregaš in ženska tok znori, da sama sebe začne z pestmi tolčt po glavi in si pult lase. To k sm prvič vidu, mi ni blo nč jasn. Blo je pa kr neki teh izpadov. No po kakem letu, je začela pesti obračat proti meni, sam jz se nism dau. Nism ponosn na to, ampak jih je dobila nazaj. Vem moški nesme in blabla, sam ko ti živec poči ti poči.Dokler je pri besedah ostal je še nekako šlo, ko pa je roko dvignila....Oæitno pri njej mama tepe očeta:) Moru bi se obrnt prvič k je to nardila pa jt, ne jz sm kr vstraju in vstraju. Čudna je ta reč ljubezen.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
čaki, pol si bil ti kr v neki ženski vlogi tam, ona te je pretepala, ti si pa trpel...mudel, drugič jo sam kr takoj užgi v faco, probi ji zlomit nos...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
ej, da ne bi zdaj o obnašanju moških...ste tud cvetke...ostanimo pri tematiki, da ti CD prelom pa zabriše skoz okno al pa da se s pestmi po glav touče in lase puli, mislim to je pa 5 mač, kaj takega še nisem vidla v lajfu, ta model je pa to prenašu
confused-1.gif

majč

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
ej, da ne bi zdaj o obnašanju moških...ste tud cvetke... ostanimo pri tematiki, da ti CD prelom pa zabriše skoz okno al pa da se s pestmi po glav touče in lase puli, mislim to je pa 5 mač, kaj takega še nisem vidla v lajfu, ta model je pa to prenašu
confused-1.gif

majč

V stavku deluješ zmedeno. Tipi smo marsikaj sposobni prenesti so pa nekje meje.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Nič ni zmedeno. Hočem rečt, da so tud tipi na svetu, ki "CD-je mečejo skoz okno". Niso sam ženske take.

majč

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Tisoč ljudi, tisoč ludi. TIsoč žena, dvatisoč sisa:)
Jah, ko si zaljubljen marsikaj pretrpiš. Sej ne rečam, da sm jz popoln, sam take zadeve sm pol šele po kakem letu po koncu zveze, vidu z jasnimi očmi. Al pa izvajaš dogija v spolnem aktu in jo kliče fant, ona se pa javi in se pogovarja z njim, da je doma in gre spat. WTF??, sm si reku, matr kera drolja, če njemu to počne, bo tudi meni. Sam zaljubljen zaslepljen, si mislš ne men pa to nebo. Jaja, itak sm pa potem tud sam enako doživu. Zdj mam čist drugo logiko, stran od ta hudih, te so polne sebe in sam izkoriščajo na bazi tega.
Sedaj sm si najdu eno povprečno, v enmu letu, nism doživu ene negativne stvari, in pam, da bo tko tud ostal:)

Nazadnje urejeno:

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Če mi ženska reče, da hoče z kolegicami na morje, ti je jasno vse. Itak se ve, kaj se počne tam v taki kombinaciji.
Prava punca (v smislu resna) nima želje, iti na morje z kolegicami ampak s tabo.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
846
21
28
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Prava punca (v smislu resna) nima želje, iti na morje z kolegicami ampak s tabo.
Pa dajmo malo zakomplicirati situacijo - v firmi ji ponudijo enomesečno delo na projektu v tujini - ona in dve najtesnejši sodelavki.
Kakšna naj bo tukaj njena želja? Ji boš tokrat zaupal ali mora tudi takšno priložnost zavrniti, češ, po svetu želim hoditi edino z mojim dragim?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Če mi ženska reče, da hoče z kolegicami na morje, ti je jasno vse. Itak se ve, kaj se počne tam v taki kombinaciji.

Edina in prava resnica!!!
zmaga.gif

shelve

Zelenc'
29. jan 2011
3
0
1
Zakaj se mi zdi, da sem te videla pisati na enem drugem forumu, kjer si pisal, da tepeš ženske? Smo takrat ugotovili, da si nek 160cm visok ultra čapac. Bom prav poiskala.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:

Ah dej no....tko kot vsi pravijo kakšna kurbarija je na absolventih, maturcancih, vsi so glasni na polno, a na koncu več ali manj nič od nič, ok par procentov ki se med sabo in to je to. Poznam primere, ko hodijo frendice na morje in imajo tipe, se več ali manj vsako leto tudi srečamo, ampak zlajdra se nobena, mal za ego že, ampak potem se umaknejo....no poznam pa tudi obratne primere, ko grejo dol in se lajdrajo na polno...sam ne vem. A če maš vezo pa pomen da si do konc life-a privezan oz. privezana kot cucek.. Tudi s sodelavci oz. sodelavkami smo šli že na morje za par dni in ni bilo nič, vsaj s tistimi ki so v takšni ali drugačni vezi, pač žur na polno in to je to...sploh če ima ženska ali tip vse razčišen v glavi in seveda v bajti in postli....so pa tudi taki za katere se že na daleč vidi da se zlajdra ob vsaki priložnosti, in še sama ne ve kaj bi rada. Ni pa to nobeno pravilo da če gre kdo sam na morje se pa na velko dol daje, enako se lahko zgodi vsak vikend ko gre ven....ni čist nič manj šans. Pa upam da ne govorimo o kakšnih 17 letnicah, letnikih. Se lahko svašta dogaja ampak ni pa nekega pravila, da če gre pa tko je. Če pa komu samozavesti manjka in potem teži na polno pa itak da se slej ko prej vse zlajdra, če ima pol k**** vsega. Lajdra se ti bo zlajdrala tko al drugač, al je doma al pa na morju. Več ali man smo pa že doživel vse variante....ampak tak je life, greš naprej, najdeš drugo in to je to...bolj to kot pa cel life policaja špilat in delat debila iz sebe. Me prav zanima tisti ki so glasni na sploh (to ne leti osebno nate Dinotti), kolk se dol dajejo na morju z neznankami.....mam feeling da so sami jebači na tem forumu.