Ljubosumnost, posesivnost in ostale navlake

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Ekola, zanimajo me vaše izkušnje glede tega. Danes sem namreč imela zelo zanimiv pogovor o tem in vem, da to odvrača vsakega od svojega partnerja. BTW.....tudi meni to razumsko ni všeč, ampak sem pač samo ženska, bi rekli.........
tongue-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Je kr zoprno. Se mi je enkrat zgodilo, ko me levica enostavno ni več šmirgala in kar napadala desnico. Sedaj si pa predstavlji kok zoprno je to med jedjo, ko se bojujem s priborom.

Skratka, kdor še naprej ostaja v taki zvezi, sta le dva razloga: prvi, ženska je sponozoruša. Drugi, je slep/a in ni dosti samozavesten/a, da bi se uprl ampak še naprej vztraja s sklonjeno glavo.

Da si pa ti tak, ki to bereš, dobi si psihiatra.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ljubosumnost je relativna. Če si ljubosumen, ker gre po šihtu na pijačo ni zdravo. Če si ljubosumen, ker gre večkrat na teden po šihtu z nekim sodelavcem na pijačo, pa da še po možnosti tolče dolge delavnike, je zdravo. ipd...

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Ljubosumnost je slaba. Ce je brez razloga - potem omejujes partnerja , ce je pa z razlogom - se pa goni
grin1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ja ne, če si ljubosumen si primitiven, če pa jo pustiš komorkoli hoče oz. to odobravaš in jih zaupaš pa ti jo vsi fukajo
hysterical-1.gif

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
...pod B še nešteto vprašanj z njene strani...: vseeno tio je kje sem, ti mene zihr nč nimaš rad
evil.gif

tko da ja....živ z babo....
bonk.gif

jebemtiš, z decom pa tud ne morem....
crazy1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Ljubosumnost ne prepreči varanja, bolj kot ne samo spomne človeka, da mora biti bolj previden pri svojem početju oz. če ne varaš, na seznam partnerjevih negativnih lastnosti dodaš "posesiven/-a psihopat/-ka".
smile-1.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Ljubosumnost je do določene meje - Zdrava

Sm mel pa kolega k ni smel pogledat žensko na TV-ju v pričo nje
bonk.gif
(zveza ni dolg trajala)

LP.S

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Štibla, če se boš še naprej vtikal v albanke,potem se pazi..pri šiptorih ni samo mož ljubosumen na ženo, ampak tudi brat na sestro, pa oče na hčer, pa celo pleme na slovenca..tako imajo
evil.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
no, jaz nekomu, ki je posesiven oz ljubosumen, ne bi kar avtomatsko pridodajal psihopatije...

sej ni mišljen glih kot psihopat po definiciji iz knjige, ampak bolj pogovorno oblika te motnje.
grin1.gif
Če te nekdo za brezveze obtožuje varanja ipd., mu tega definitivno ne moreš šteti v plus.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Daj nehajte nabijat, eno je bolano ljubosumje kar sigurno ni normalen pojav, drugo pa je tista normalna mera ljubosumnosti, zdrava mera ki je normalna. Zakaj? Potem zopet pridemo na situacijo ko reče saj tebi je itak vseeno za mene. Torej nič ni prav, če is ljubosumen ni prav, če nisi ljubosumen ni prav ker ti je vseeno zanjo... torej?

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Kaj pa je zdravo ljubosumje in kako zgleda? Kar se mene tiče, še nisem opazila ljubosumja do katerega ne bi imela odklonilnega mnenja.
tongue-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ko more biti moški enkrat ljubosumen oziroma ko začne spraševati bedarije (po vaše) potem veš da si zajebala, zdaj če res nisi zajebala potem pa se čudno vedeš. Če pa maš takega moškega ki ima to prirojeno motnjo , eni majo, po pa si tudi zajebala pi izbiri...

ampak če ti greš vsak večer s kakšno kolegico na pijačko pa prihajaš ob 4 am domov, to pač ni normalno, in normalen zdrav tip tega ne sme tolerirat.. nogirat al pa se poboljšaj.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Kaj pa je zdravo ljubosumje in kako zgleda? Kar se mene tiče, še nisem opazila ljubosumja do katerega ne bi imela odklonilnega mnenja.
tongue-1.gif

Glej zdravo ljubosumje je takšno ljubosumje da ti pač ni vseeno s kom hodi ven, kdaj se vrača domov itd. Jaz nekako to povezujem z zdravo pametjo saj tisti ki ženski brezmejno zaupa za mene ni čist pri zdravi pameti. Torej vedno moraš žensko do neke meje čekirat. Boljše prej pa da jo mogoče zraven dobiš kot pa takrat ko imaš 2 otroka, skupno hišo in avto. Torej ne govorim o tisti vrsti ljubosumja da nekoga napadaš ter maltretiraš. Daj ti meni rečt če imaš tipa, se zmeni s kolegi da grejo čez poletje za 5 dni sami na morje v akcijo. Mu zaupaš? Nisi nič ljubosumna?
smile-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Sej vem ... govorim za primere, ko določeni ljudje stalno neki halucinirajo in teorizirajo. Npr. zakaj se prej nisi javil/-a na telefon, ali greš res s kolegom/-ico na pijačo, gledaš tv pa te po telefonu sprašuje kdo se sliši v ozadju, zakaj si tok zrihtan za nekam, ... :D

Glede tega kaj je sumljivo obnašanje je pa itak stvar različna od para do para ... eni normalno sprejmejo, da gre nekdo sam ven, sam na morje, s frendom nasprotnega spola na pijačo, ipd. enim je to nepojemljivo ... si morata biti oba podobna v razmišljanju o teh stvareh, sicer hitro pride do prerekanja.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:

Glej zdravo ljubosumje je takšno ljubosumje da ti pač ni vseeno s kom hodi ven , kdaj se vrača domov itd. Jaz nekako to povezujem z zdravo pametjo saj tisti ki ženski brezmejno zaupa za mene ni čist pri zdravi pameti. Torej vedno moraš žensko do neke meje čekirat. Boljše prej pa da jo mogoče zraven dobiš kot pa takrat ko imaš 2 otroka, skupno hišo in avto. Torej ne govorim o tisti vrsti ljubosumja da nekoga napadaš ter maltretiraš. Daj ti meni rečt če imaš tipa, se zmeni s kolegi da grejo čez poletje za 5 dni sami na morje v akcijo. Mu zaupaš? Nisi nič ljubosumna?
smile-1.gif

Neki tazga
evil.gif
KLIK

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
tongue-1.gif

Glej zdravo ljubosumje je takšno ljubosumje da ti pač ni vseeno s kom hodi ven, kdaj se vrača domov itd. Jaz nekako to povezujem z zdravo pametjo saj tisti ki ženski brezmejno zaupa za mene ni čist pri zdravi pameti. Torej vedno moraš žensko do neke meje čekirat. Boljše prej pa da jo mogoče zraven dobiš kot pa takrat ko imaš 2 otroka, skupno hišo in avto. Torej ne govorim o tisti vrsti ljubosumja da nekoga napadaš ter maltretiraš. Daj ti meni rečt če imaš tipa, se zmeni s kolegi da grejo čez poletje za 5 dni sami na morje v akcijo. Mu zaupaš? Nisi nič ljubosumna?
smile-1.gif

Men se zdi, da po določenem času že toliko poznaš enega človeka, da lahko natančno predvidiš njegovo obnašanje in veš kako bo ravnal v določenih situacijah, tko da lahko človeka približno oceniš a je zmožen varat al ne... od tega je odvisno koliko mu "pustiš".

Glede morja ... sej jst tud s svojimi frendi hodim na morje, tko da bi blo čudno če bi jaz težila za tako stvar. Bi pa popizdila, da bi bla poročena z otroci in da se kar naenkrat spomne, da gre on letos s frendi za 5 dni na morje.
grin1.gif