v tem primeru jim mora dati odpravnino.Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Če bi ti politiki delali v kakem zasebnem podjetju bi jih lastnik podjetja že zdavnaj odpustil kot tehnološki višek.
Edini pravi razlog bi bil KRIVDNI!
v tem primeru jim mora dati odpravnino.Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Če bi ti politiki delali v kakem zasebnem podjetju bi jih lastnik podjetja že zdavnaj odpustil kot tehnološki višek.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Jutri v UKC brez plač
"UKC Ljubljana jutri verjetno ne bo mogel izplačati plač vsem zaposlenim," so sporočili iz ljubljanskega kliničnega centra. Kot pojasnjujejo, je generali direktor Simon Vrhunc že včeraj v poznih popoldanskih urah dobil uradno obvestilo s strani ZZZS, da je zdravstveni blagajni zmanjkalo denarja za izplačilo novembrskih akontacij. To pomeni, da jutri, na izplačilni dan, v UKC verjetno ne bo možno izplačati plač vsem zaposlenim.
"Zaskrbljeni smo, da nas je zavod postavil praktično pred dejstvo, vendar pa se bo vodstvo potrudilo, da bomo lahko zagotovili izplačilo plač vsaj socialno najšibkejšim sodelavcem," je dejal Vrhunc in poudaril, da v tako zaostrenih pogojih poslovanja takšne napovedi še dodatno otežujejo delo bolnišnic in vnašajo slabo voljo med vse zaposlene v zdravstvu.
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
plače bodo dobili, lahko zaklep teme.
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:
Uporabnik TRIROG pravi:
To mi je jasno, vendar se mi zdi čudno: Država ti mora plačati 1000 EUR + 350 EUR prispevka (akontacijo)
Prispevek plača država sama sebi.
Če država nima denarja, da plača akontacijo sama sebi, naj ostane dolžna sama sebi (nonsense), plače pa nakaže*?
Res? Torej naj zavestno krši zakonodajo? Potem bomo sledili pa še vsi podjetniki. Če se država strinja, da se nakazujejo le neto plače jaz takoj še enega (eno) zaposlim.