Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz sem letos sel raje NM - Metlika - Crnomelj, ker je po mojem obcutku boljsa cesta.
Preko Ivancne do Zuzemberka je na dveh mestih semafor, ker popravljajo cesto.
lj-nm-met-crnomelj znese okrog 110-115 km, totalni nesmisel. Ce se ze gre zaradi slabe ceste potem naj opali do NM potem cez Vahto dol na Semic in potem v Crnomelj.
najhitrejsa varianta je dol na ivancni pa gas ob Krki
Ce te motijo semaforji zaradi del na cesti gres lahko z avtoceste dol na Bicu in potem do Zuzemberka in se potem priklopis na regionalko.... casovno in po dolzini si tam nekje na istem.
Na tej relaciji sem skoraj dnevno in maš kar nekaj možnosti.
1. LJ - Ivančna - Žužemberk - Črnomelj. Pri Pajčini maš 2 semaforja na katerih zgubiš vsaj 10 min.
2. LJ - Bič - Črnomelj. Do žužemberka ovinkasta cesta, se pa izmakneš semaforjem. Ob dežju zna bit fajn dersalnca, je pa brez prometa, cesta pa tudi več ni v najboljšem stanju. Poleg tega je kak mesec nazaj bil tam semafor ampak si hitro mimo prišel.
3. LJ - Novo mesto - Semič - Črnomelj .Sam se najrajši poslužujem te ceste. Morda včasih kriza čez gorjance s tovornjaki, ampak se na parih mestih da prehitet, nekaj se jih pa tud samo odmakne.
4. LJ - Novo mesto - Metlika - Črnomelj. Najdaljša in najbolj nesmiselna varjanta.
Od kar sem bil otrok smo se vozili čez Žužemberk (mama je iz Črnomlja doma), sedaj ko so pa zapore, pa smo parkrat šli na NM-Semič in ženi bolj odgovarja, ker je več časa lepa cesta, časovno si pa tam tam, oboje okoli uro pa nekaj minut, odvisno koliko ga tišiš.
Grem zjutraj tam mimo proti dalmaciji. Potem samo tam v vasi Jugorje zavijem desno proti Semiču in potem iz Semiča proti Črnomlju? Je to najboljša varjanta do Vinice?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.