Evo, kot sem rekel, roundahouse-kick jo je poslal na dno. Sidranje vrhunsko, ograja na mostu za gledat.Eno kroglo s Tromostovja so našli v Ljubljanici.
![]()
Eno kroglo s Tromostovja že našli, drugo še iščejo
Potapljači so v Ljubljanici našli eno izginulo kamnito kroglo s Tromostovja, drugo še iščejo.n1info.si
Upam da najdejo še drugo v Ljubljanici da ne bom več med osumljenci! ( Vsaj tu gor na Alterju)....Eno kroglo s Tromostovja so našli v Ljubljanici.
![]()
Eno kroglo s Tromostovja že našli, drugo še iščejo
Potapljači so v Ljubljanici našli eno izginulo kamnito kroglo s Tromostovja, drugo še iščejo.n1info.si
V nedeljo lahko daš za pijačo na tromostovju, da se opereš suma..Upam da najdejo še drugo v Ljubljanici da ne bom več med osumljenci! ( Vsaj tu gor na Alterju)....![]()
![]()
![]()
Pa kje si našel Tromostovje? Pa to sploh veš kakšne so cene?V nedeljo lahko daš za pijačo na tromostovju, da se opereš suma..![]()
Škrtica žabarska..bom pa dal jaz, ki sem "gorenc"Pa kje si našel Tromostovje? Pa to sploh veš kakšne so cene?![]()
A se nisi zadnjič hvalil da si ta ožuljen Turek....tam nekje iz Poljćan....Škrtica žabarska..bom pa dal jaz, ki sem "gorenc"![]()
To si ga zamenjal z bivšim predsednikom Türkom!?A se nisi zadnjič hvalil da si ta ožuljen Turek....tam nekje iz Poljćan....
Ves kaj.. Pred leeeti.. Ni nikjer prišlo vec norcev na jutranji vlak Poljčane - Maribor kot v Bistrici (Črešnjevec) ki so se pripeljali iz Makol. So prehiteli Pragersko in tudi RačeNi iz makol, iz oplotnice je.
Kaj je slabše, ni povsem jasno.![]()