Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ma daj, 3M je pokrito z vseh mogočih kotov. Sem preprican da ga snema vsaj 5 kamer.
In ob toliko kanerah ne ugotovijo kdaj je izginila kugla premera nekih 30cm?
Zastopim da ne najdejo storilca s kapuco, ampak da ne vejo kdaj je izginila kugla?
Seveda je pokrito pa verjetno z desetimi kamerami, najmanj.
Je pa čas dopustov pa ni nobenega da bi pregledal posnetke. Mogoče pa celo niti ni prevelikega interesa. Tudi sam mislim da so obe "kugli" v Ljubljanici.
Sem si pa ravno dan pred izginotjem druge krogle ogledal kako so montirane. Moram reči da se čudim da je sploh še kakšna na svojem mestu. Resno govorim.
Seveda je pokrito pa verjetno z desetimi kamerami, najmanj.
Je pa čas dopustov pa ni nobenega da bi pregledal posnetke. Mogoče pa celo niti ni prevelikega interesa. Tudi sam mislim da so obe "kugli" v Ljubljanici.
Sem si pa ravno dan pred izginotjem druge krogle ogledal kako so montirane. Moram reči da se čudim da je sploh še kakšna na svojem mestu. Resno govorim.
Obveščamo vas, da z dnem petek, 7. avgust 2026 , zaradi preklica rdečega alarma in posledično nižjih temperatur preneha veljati brezplačni vstop na kopališča Javnega zavoda Šport Ljubljana.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.