pa kaj si ti nesposoben vizualno povezat par zgoraj objavljenih slik?Prestavit omarico ni tolk Simple kot kdo misli. Drugače pa se vidi da je to stara omarica. Najbrž se je območje spremenilo, na omarico so pa vsi pozabili...
Kolikor gledam slike je videti stara omarica ampak ti verjamem da je pač projektant narisal tako rešitev.Nič ni stara, omarica je bila postavljena povsem na novo.
Ja poglej slike... Na eni (Twitter) se vidi v grmovju Omarica če prav vidim.pa kaj si ti nesposoben vizualno povezat par zgoraj objavljenih slik?
Kaj je tole označeno?sto let je že tam...
aja ne...
Kaj ti to resno? Tisto kar si ti označil je kar nekaj metrov stran od nove omarice. Pločnika niso nič širili, vsaj ne tako zelo.
Ima pa alkoholik prav, ko pravi da je omarica stara.
Tukaj je samo lokacija nova
Poglej priponko 95573Poglej priponko 95574
vir: pobude meščanov M
Oprosti mogoče je đek, ampak ko vidim faco (katerokoli) z zobotrebcem v ustih, izgubim vso zanimanje.Nekoč ko sem tukaj razlagal o tem...so se mi forumski bebčki smejali!
Samo res... zakaj imajo vedno čačkalice v goflji...?Oprosti mogoče je đek, ampak ko vidim faco (katerokoli) z zobotrebcem v ustih, izgubim vso zanimanje.
Zato, da imajo svoje možgane na kaj napičit.Samo res... zakaj imajo vedno čačkalice v goflji...?
Pač balkanska fora. Vedno zobotrebec v ustih. Se ene dve uri po jedi.Oprosti mogoče je đek, ampak ko vidim faco (katerokoli) z zobotrebcem v ustih, izgubim vso zanimanje.
To kar sem označil ni razdelilna omarica? Ker tudi na sliki na Twitterju se jo vidi.
Tebi se samo zdi da je kar nekaj m stran... Dejansko se je teren krepko spremenil.
Ja je stara lokacija omerice. Nova lokacija je nekaj metrov bližje cesti in sredi že prej obstoječega pločnika. Kaj ti še vedno ni jasno?