Ljubljana - brezvezno mesto?

krko

Guru
5. sep 2010
2.736
1.412
113
Na območju Litostroja je uvedena nova Cona 30. Priročna lokacija za postavit mobilni radar (VW Up)....tako, da pozornost ne bo odveč ;)

1734070269888.png

• Ljubezen
  • Wow
Reactions: Kamele0N in sajkek

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.607
1.013
113

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.588
464
83
Nič hudega, z avstrijskimi in nemškimi kontrolami na mejah jaz nikoli nisem imel problemov in tako je še vedno.
eno je, če greš turistično, drugo je pa, ko greš v Celovec na strelsko tekmo - trije avti, s sabo vabilo, orožno SLO, orožno EU, mojster bi šel pa številke preverjat na rekvizitih
Če je Schengen, je Schengen - jaz bi jim dal "kontra", pa naj bo kolona do Borovelj za vstop v SLO

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.409
397
83
eno je, če greš turistično, drugo je pa, ko greš v Celovec na strelsko tekmo - trije avti, s sabo vabilo, orožno SLO, orožno EU, mojster bi šel pa številke preverjat na rekvizitih
Če je Schengen, je Schengen - jaz bi jim dal "kontra", pa naj bo kolona do Borovelj za vstop v SLO
Si kdaj probal flinto vozit z letalom? Uradno pot....

• Všeč mi je
Reactions: Hondi

sousis

Guru
16. nov 2019
1.613
1.084
113
ksz

Mogoče ni čisto primerna tema, ampak wtf se je dogajalo okoli ZD na Metelkovi včeraj dopoldne (v ponedeljek)? Sva šli s tamalo po opravkih, pa sva peljali mimo ZD, ko sva parking iskali - 4 policijski avti in en policijski kombi ali rešilec, nisem dobro videla... Ko sva našli parking sva šli peš po unih uličicah okoli Ledine, pa se je tamala začela smejat "glej mami, nekdo je stopil na sladoled od maline in pustil odtise po celi ulici"... Sem se najprej smejala, pol se pa policajev spomnila, pa se mi je počasi začelo svitat, da mogoče tisto rdeče ni sladoled od maline... :oops1:

• Wow
Reactions: motofrik

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.126
84
48
Obujanje šeg in običajev, zraven je etnografski muzej.
Po starih običajih so konec novembra ali sredi decembra na programu koline.

• Haha
Reactions: Samo Svoj

disc

Guru
4. feb 2011
2.439
550
113
Na območju Litostroja je uvedena nova Cona 30. Priročna lokacija za postavit mobilni radar (VW Up)....tako, da pozornost ne bo odveč ;)

Poglej priponko 95393

Sam tole pa je bolano. Včasih so vsaj dali tablo, spremenjena signalizacija, al neki tazga, tukaj pa puf, čez noč. Spodaj je pa še tabla, da od 14h-17h morš obvezno z Verovškove zaviti desno na to ulico. Danes sem se pelju 30 in me je en penzionist šel prehitevat. Sej mu ni bilo jasno, da je po tanovem omejitev.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

disc

Guru
4. feb 2011
2.439
550
113
ksz

Mogoče ni čisto primerna tema, ampak wtf se je dogajalo okoli ZD na Metelkovi včeraj dopoldne (v ponedeljek)? Sva šli s tamalo po opravkih, pa sva peljali mimo ZD, ko sva parking iskali - 4 policijski avti in en policijski kombi ali rešilec, nisem dobro videla... Ko sva našli parking sva šli peš po unih uličicah okoli Ledine, pa se je tamala začela smejat "glej mami, nekdo je stopil na sladoled od maline in pustil odtise po celi ulici"... Sem se najprej smejala, pol se pa policajev spomnila, pa se mi je počasi začelo svitat, da mogoče tisto rdeče ni sladoled od maline... :oops1:

Jaz sem tudi nedolgo nazaj otroka peljal na pregled v omenjeni ZD. In sta se že na vratih drla varnostnik in en (predvidevam) odvisnik, ker je slednji hotel it s kolesom noter in ga varnostnik ni spustu.