Ljubljana - brezvezno mesto?

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.021
396
83
tam ko se terc po tori rola
sixpower... glede onih usposobljenih policajev na mejah... niso le naši biseri, tudi ostali. 1992 sva z bratrancem šla v Udine po dele za mojo Laverdo. Imel sem Hrošča, malo po svoje porihtanega. Bratranec pa.. zlizane kavbojke, jeans brezrokavnik, poln heavy metal našitkov, dolgi lasje, na pasu milijontavžent nekih obeskov.... Pri povratku naju Italijani postavijo na stran, ker sva rekla da nimava nič za prijaviti... Jaz niti nisem bil deležen kakšnega posebnega postopka, bratranec pa toliko bolj. Lah je pokazal, naj izprazni žepe na mizo. Pa začne -šop ključev, denarnico, deset vžigalnikov,... to je to. Italijančku so se kar zasvetile oči, ker cigaret pa ni bilo (ni kadil, zakaj je imel vžigalnike... ne vem) -gre avto pregledati. Znotraj itak ni našel nič, reče naj počakava. Čez pol ure se pripelje en avto, s psom v kletki -veš da, mamilo vohec. Vrata in pokrovi so bili odprti -pes skoči v kabino, vse prevoha -nič. Ga pelje pod sprednji pokrov -prevoha -nič. Zadaj... zadaj pa da tace na odbijač in voha... italijanček pa ga s povodcem rahlo priganja, naj gre ''noter''... šele, ko se skloni, vidi... ''..a, makina..'' je rekel. Tele zblojeno, je pa ja Hrošč, mi je ušlo... V glavnem, imeli so surle do tal...

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in erikson

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.293
1.265
113
Eno je bedast folk, ko se pa temu pridružijo bedasti policaji, da še spišejo bedarije v papirje, ki nato romajo na sodnijo, je pa sploh prava scena za pisat scenarije za komedije.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.274
7.185
113
Pravosodje ali krivosodje?

Drugače pa sedaj da na 24 ur piše da je bil ubiti zaščitena priča. V petek pa ni bil

Je pa pohvalno, da ko je želja se hitro razvije klopčič :)
….zacetek zakona o zasciti pric ti pove vse….vse je tajno.
Se pa iz izjav policije da vse razumet. Ko je umrl ni bil zascitena prica.

prej je bil pa ziv. To uporabite ko ocenjujete delo.

• Všeč mi je
Reactions: krko

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.263
5.641
113

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.287
2.891
113
Lublana
Obišči stran
go
Sej to je osnoven problem. Ker si prevec preprican v svoje vedenje.
Poglej na svet s svetle plati - sedaj je schengen in malomozganski zagrenjeni policaji te ne ustavljajo vec na mejah.

Jaz mislim, da na svet kar precej gledam s svetle plati. Zato mi pa nikoli niso prišli do živega. So pa mnogi med njimi po temeljitem buzeriranju bili videti še bolj zagrenjeni in s pogledi polni prezira. Jaz pa vedno vidno zadovoljen :) To me še danes zabava kadar se spomnim na kakšnega od teh momentov. Bolje bi bilo, da bi tistim na mejah povedal, da naj na svet gledajo s svetle plati.
Pa da ne boš mislil, da sem kakšen ACAB pajac. Na splošno nimam nekih slabih izkušenj s policaji in niti slučajno nimam neke zamere ali jeze in sovraštva do policajev vsepovprek. Zgolj tisti na mejah so se prevečkrat do mene obnašali neprimerno in zame bodo vedno neotesani in neprofesionalni bumbarji.

netko

Guru
25. jul 2007
6.971
2.265
113
go

Jaz mislim, da na svet kar precej gledam s svetle plati. Zato mi pa nikoli niso prišli do živega. So pa mnogi med njimi po temeljitem buzeriranju bili videti še bolj zagrenjeni in s pogledi polni prezira. Jaz pa vedno vidno zadovoljen :) To me še danes zabava kadar se spomnim na kakšnega od teh momentov. Bolje bi bilo, da bi tistim na mejah povedal, da naj na svet gledajo s svetle plati.
Pa da ne boš mislil, da sem kakšen ACAB pajac. Na splošno nimam nekih slabih izkušenj s policaji in niti slučajno nimam neke zamere ali jeze in sovraštva do policajev vsepovprek. Zgolj tisti na mejah so se prevečkrat do mene obnašali neprimerno in zame bodo vedno neotesani in neprofesionalni bumbarji.
Ti sam sebe prepricujes da nekaj si oz nisi, zapisano pa veliko pove predvsem o tebi, cas je da se pogledas v ogledalo in zazres v sebe ampak brez roznatih ocal

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.287
2.891
113
Lublana
Obišči stran
Ti sam sebe prepricujes da nekaj si oz nisi, zapisano pa veliko pove predvsem o tebi, cas je da se pogledas v ogledalo in zazres v sebe ampak brez roznatih ocal
Kaj sem, kaj nisem in smisel življenja ter meja vesolja...
Vsekakor zapisano pove marsikaj o meni, tudi dejanja in vse kar govorim ali delam, povejo stvari o meni. Če si sposoben kaj razumeti. Ampak zelo redki me razumejo, če sploh kdo. Kaj čem... Živim dalje in to je to.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.605
1.507
113
Kdo je zokija spustil v nadzorni center za semaforje? Zadnjic je napovedal neko optimizacijo....in zdaj ze en teden vse stoji (brez guzve). Kdo mu je dovolil stikat po intervalih semforjev, ce pravi da se pcja nima/nerabi/nezna.....?

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.591
468
83
Sej to je osnoven problem. Ker si prevec preprican v svoje vedenje.
Poglej na svet s svetle plati - sedaj je schengen in malomozganski zagrenjeni policaji te ne ustavljajo vec na mejah.
nisem bral celotne debate, mogoče bom pihnil mimo: v Celovec ne morem čez Ljubelj, brez kontrole. Avstrijci se požvižgajo na Schengen.

• Všeč mi je
Reactions: jello