Se mi pa zdi, da model nekoliko izgublja nadzor nad svojimi službami...mam nek tak filing. In če se to nadaljuje, je to začetek konca (kruha in iger).
A ni že čas?Se mi pa zdi, da model nekoliko izgublja nadzor nad svojimi službami...mam nek tak filing. In če se to nadaljuje, je to začetek konca (kruha in iger).
To prepuščam ZGODOVINARJEM 'cause it's too late.A ni že čas?
Nobene škodeSpet streljanje v Ljubljani, Fužine... dve osebi umrli
Streljanje v Ljubljani: ustreljeni dve osebi, domnevno umrl tudi storilec | 24ur.com
Nekaj pred 15. uro so ljubljanski policisti prejeli informacije o streljanju v enem izmed lokalov na območju Fužin. Strelec je ubil dva moška, stara 57 in 58 let, nato pa s kraja pobegnil, so sporočili s PU Ljubljana. Kasneje so v bližini incidenta odkrili še enega mrtvega moškega, za katerega...www.24ur.com
Najboljši možni rezultatNobene škode
A lahko pričakujemo še kakšno akcij oko za oko?Neuradno (po 24kur) se ne bo zapravljalo niti za dolgotrajno sojenje in posledične odškodninske zahtevke.
A lahko pričakujemo še kakšno akcij oko za oko?
V priljubljenem fužinskem lokali Sombrero sta danes ob treh popoldne odjeknila dva strela. Stari znanec policije in sodišč Dušan Vulić je ustrelil lastnika zdaj že zaprte zastavljalnice, ki je delovala v neposredni bližini Sombrera, se vsedel v avto, odpeljal in se na območju Polja ustrelil.Ne poznam te kliantele. Bo moral kdo drug povedati.
mogoče je pozabil da jih ima v omarici, glede na to da so mu "zdravniki predpisali" večkratnik smrtne doze dnevnoOčitno je dolgo iskal
Pomirjevala in uspavala kar v elektroomarici
LJUBLJANA – Ljubljančan Dušan Vulić je prepričan, da ga imajo slovenski policisti »na piki, in to že od leta 1998, ko so me skoraj pretepli do smrti, in imam zaradi tega še vedn...old.slovenskenovice.si