Tale si bo namesto, da bi tožil kot se to normalno počne, nakopal kakšno civilno tožbo s strani Jankovića...
Seveda z vsakim postom dokazuješ, da si socialno usmerjen levičar.Ok, hvala. Zdaj pa še kakšno napiši o izmišljenih migrantih, hvala.
p.s. jaz nisem na desni strani tako da me zelo težko vtakneš med desničarje, še manj med ekstremne desničarje righttarde ampak brezveze, da ti karkoli razlagam, ker itaq ne bo učinka.
Kakšen komentar pričakuješ? Za varnost bo maksimalno poskrbljeno.Erikson je nekam tiho. Nekateri lahko delajo vse, pa čeprav je ogroženih na tisoče ljudi. Važen, da pade v privat žep.
Seveda z vsakim postom dokazuješ, da si socialno usmerjen levičar.
Sicer pa ja, tudi greznice imajo ponavadi narejene odtoke po domače (beri prvi jarek ali šuma).Kakšen komentar pričakuješ? Za varnost bo maksimalno poskrbljeno.
Medtem pa kmetje nemotoma zlivajo gnojnico po taistih njivah in travnikih nad zajetjem pitne vode, ki vse tako zelo skrbi.
Absolutno. Dokler ga ne obsodijo, je zame nedolžen in tudi zate bi moral biti. To, da ima v žepu vso policijo, tožilstvo in sodnike, pa pripoveduj svojim otrokom. Če so mlajši kot tri leta, ti bodo celo verjeli.
Maksimalno bo tako priskrbljeno, da boš čez čas moral kupovati vodo.Kakšen komentar pričakuješ? Za varnost bo maksimalno poskrbljeno.
Medtem pa kmetje nemotoma zlivajo gnojnico po taistih njivah in travnikih nad zajetjem pitne vode, ki vse tako zelo skrbi.
Nekoč si nakladal, kako se boš Zokiju odpovedal, če bo šlo tisto njegovo sranje na KPK skozi. Ko je šlo skozi, si se pokakal in požrl svojo besedo. Toliko o objektivnosti.Absolutno. Dokler ga ne obsodijo, je zame nedolžen in tudi zate bi moral biti. To, da ima v žepu vso policijo, tožilstvo in sodnike, pa pripoveduj svojim otrokom. Če so mlajši kot tri leta, ti bodo celo verjeli.
Tisti posnetek sem večkrat poslušal in o seksu ni v njem nobenega govora. So neka namigovanja, ki se lahko nanašajo na karkoli in če imaš umazano domišljijo, tudi na seks. Toda vsak advokat bi tak posnetek izsmejal, zato je tožilka toliko časa mutila, da je vse propadlo.Bizi a si pozabil da se je nasel posnetek (pazi posnetek) ki je dokazoval da je menjal sluzbo za vesele trenutke? Potem se je pa nekakp zstaknilo in je propadla zadeva? Meni kot normalnemu brez vez se ne zatakne nič... Cudno a ne.
Vir?bizi se itak obrača po vetru. Načelnosti nobene. Žal, to je realnost naših ekstremnih levičarjev.