Jaz tudi zivim na vasi pa mam 15 min pes do trgovine, pa avto rabim, pa nimam mestnega avtobusa, pa gnojijo mi tle pred nosom. In Kaj naj. Meni je vseen vsec...
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Pa ne mores periferije enaciti z mestom... Vrhnika, Borovnica, ... in pdoobno so "vasi" ... oz. spalna naselja v predmestju Ljubljane ...
Citat:
Uporabnik bertoncl pravi:
In prasci še obnavljajo in razvijajo mesto, ter dvigujejo kvaliteto življenja. Le kako si drznejo spreminjat stvari, ki so bile prej desetletja enake!
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Vsak ko zivi v centru Ima izbiro Kje ziveti. Ce imas denar za ziveti v centru mas tudi denar za zivet Kje izven centra. Tko kot Vsak zivljenski prostor Ima center tud plus pa minus. Moja babi zivi v centru in nikol nisem imel problema zaspat. Ce zivis v centru se Pac prilagodi zivljenju tam. Al se pa presel
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Pa ne mores periferije enaciti z mestom... Vrhnika, Borovnica, ... in pdoobno so "vasi" ... oz. spalna naselja v predmestju Ljubljane ...
Kaj misliš s tem : ne moreš enačiti?
A to po tvojem pomeni, da v Borovnici imaš pravico ponoči imeti mir, v Ljubljani pa ne?
Ker ne moreš Borovnice enačiti z Ljubljano? V smislu miru? Res ne razumem.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
No, saj to je pa res.
Poglej, trenutno obnavljajo en delček Dunajske ceste in en del Kajuhove ceste z Letališko (pa je ne bi, če ne bi prihajala Ikea). No, pa ratalo jim je še Zaloško malo dogradit, to je pa tudi to.
Bi ja... Jaz sem meščan in rabim z avtom do službe 15 minut z zokibusom pa 1h15 ... isto ko če bi šel peš (8 km) ali pa če bi se vozil iz kaj vem... Kočevja...Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
če bi bil "meščan" par km stran od službe bi šel na bus. Študentke, prihranek, ekologija... to je to
V bistvu ne, bus je 4x počasneje kot avto.Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
očitno je avto še vedno 4x hitrej kot pa bus.