Še enkrat: to se ŽE IZVAJA v praksi. Se spomnim je bilo enkrat v Tedniku (se mi zdi), ko je občina zelo pohitela s tem, hkrati pa lastniku ni hotela dati gradbenega dovoljenja za obnovo...Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Daj se no hecat
Še enkrat: to se ŽE IZVAJA v praksi. Se spomnim je bilo enkrat v Tedniku (se mi zdi), ko je občina zelo pohitela s tem, hkrati pa lastniku ni hotela dati gradbenega dovoljenja za obnovo...Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Daj se no hecat
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ne vem, kaj si ti "umenil", ampak...
Kako bos podjetju/lastniku ukazal, da mora, nujno in za vsako ceno nekaj obnoviti? Samo, da si bom lazje predstavljal kako ljudi prepricati v nekaj kar nocejo narediti, saj razumes. Imamo poceni kredite? Ne. Drzavne subvencije? Ne. Voljo in zeljo lastnikov? V vecini primerov ne.
Torej, kako?Ja, ok, se strinjam, bilo bi lepse ce bi bilo obnovljeno, ampak spet - kako bos to naredil? Ker, dajmo bit odkriti, sicer veselo lajas kaj in kako bi bilo treba narediti po tvoje, ampak v praksi pa nimas idej, kajne?
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Get out of here... Katera teroristicna obcina si je pa to upala, in, bolj pomembno, a je na spisku da ostrel?
Da bo nekdo meni ukazal kaj z svojo lastnino delat, dajte se no hecat :S
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Get out of here... Katera teroristicna obcina si je pa to upala, in, bolj pomembno, a je na spisku da ostrel?
Saj ti ne ukaze, kaj z njo delat, le katere standarde mora izpolnjevat. Tako kot avto na tehnicnem.
Se premalo je tega.
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
In kaj naj bi turist videl zanimivega v Ljubljani? Par plečnikovih zgradb, nabrežje grad in par cerkva... 2 ure porabi.
Ljubljana je bolj za zraven, pravi gredo na morje, v postojno gledat kapnike, na gorenjsko na kremšnite in grad, potem pa v toplice na relaksacijo.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
In zato ima Ljubljana vsako leto več blesavih turistov, ki so nad mestom navdušeni. Če ti nimaš pojma o zgodovini, umetnosti in kulturi, še ne pomeni, da ga nihče nima.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ne vem, kaj si ti "umenil", ampak...
Kako bos podjetju/lastniku ukazal, da mora, nujno in za vsako ceno nekaj obnoviti? Samo, da si bom lazje predstavljal kako ljudi prepricati v nekaj kar nocejo narediti, saj razumes. Imamo poceni kredite? Ne. Drzavne subvencije? Ne. Voljo in zeljo lastnikov? V vecini primerov ne.
Torej, kako?Ja, ok, se strinjam, bilo bi lepse ce bi bilo obnovljeno, ampak spet - kako bos to naredil? Ker, dajmo bit odkriti, sicer veselo lajas kaj in kako bi bilo treba narediti po tvoje, ampak v praksi pa nimas idej, kajne?
Preprosto. Sprejmes obcinski odlok in ce ni po njem, krepko kaznujes. Pa si bo vsak lastnik sam izracunal, a rajje obnovi, placuje kazni ali proda in gre drugam.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Ali morda veš, da je v Ljubljani letno približno 20.000 kulturnih dogodkov?
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Ali morda veš, da je v Ljubljani letno približno 20.000 kulturnih dogodkov?