Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vprašal sem kdaj je treba iti proti Medvodam, ne kje so!
Če hočemo bit natančni... park namesto vrtičkov, ki jih je ob prvem obisku Ljubljane prijateljica iz Zagreba imela za barakarsko naselje, je pa Zokijevo delo.Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Žale je zrihtal Strgar.
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Citat:
Zoki pa je vsakemu podaril dolg
Dobesedno. Vsem drzavljanom, ne obcanom.
Sicer pa je Luka Lisjak lepo napisal. Tudi taksen je realen pogled na prestolnico. Ni vse samo oh in sploh kot Zoki naklada. Danes sem sel dopoldan iz BTC v center turisticno, tko kao na sprehod, v mislih ta debata tle in...porazno, ce je to lepo mesto, pol pa nekomu fali marsikaj v mozganih, tam kjer je kaksen center za estetiko al karkoli ze.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Jaz sem vsak dan v centru in center je POLN. Ne vem v katerem mestu si ti bil in ob kateri uri...
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Jaz se nikomur nisem priporocil ogleda LJ, ker res ne vidim zakaj.
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Seveda, da ni privlacno, lahko pa bi bilo. Mogoce kaksna druga pot. Pa mimo Metelkove in avtobusne tudi ni nic privlacnega. Jaz se nikomur nisem priporocil ogleda LJ, ker res ne vidim zakaj. Pa se je ze kar nekaj tujcev obrnilo name. Tko da jaz jim za enodnevni izlet iz nasih krajev, NG, priporocim za setanje vsekakor na 1. mestu Benetke, pri nas Bled - oboje je z vlakom. Ce so bolj za naravo pa Bohinj, mogoce na Triglavska itd. Sicer pa je LJ iz nasih koncev z javnim transportom za turista bogu za hrbtom.
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Pravtako ne priporočam nikomur sprehod ob vpadnicah, saj je tam res hrup, slab zrak, itn...
Citat:
Uporabnik capl pravi:
samo na županskih volitvah ga še pohodijo ko ščurka
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Ker je 80% ljubljanskih "gospej" nad 50 let čisto navdušenih (in orgazmirajo!) nad brezplačnim prevozom, ki jim ga župan iz vukojebine, zvane Saraorci nudi...