LJ-MB

gr69

Guru
15. dec 2009
11.645
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik keber pravi:
preko bizeljskega

Dvomim, da je gužva, pa gotovo je prej kot ti zastoji.

zmaga.gif

Edino megla je - od Brežic pa do Podčetrka je vožnja z več kot 60-70 km/h samomorilsko dejanje.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Žalec-Šentjur-Šmarje-Podplat-Poljčane- SL. Bistrica........... ma kaki Dravograd neki
smile-1.gif

Mislim, da sploh nimaš šans, da greš Žalec - Šentjur v nekem normalnem cajtu, pa tud do Žalca zna bit že zelo dolga, če je res na trojanah zabasano.

Če je možno, potem je ta tvoja sigurno najboljša.

Drugače pa maš opcije
Kamnik - tuhinjska - mozirje - SG - DG - MB - 186km google pravi 3 ure 45 min. Rekel bi, da se z malo hitrejšo vožnjo to da naredit v okoli 3 ure. Manj ni realistično.

Druga opcija je Lj-Kranj-Jezersko-Pliberk-Dravograd (priporočam čez Vič ne čez Holmec, ker je cesta po avstrijski strani sicer malo daljša, ampak BISTVENO lepša) - MB - google pravi 200km in 3 ure 55min. Bi rekel, da se da tole varjanto v okoli 2ure in 30min odvozit brez nekega pretiravanja, edino čez Jezersko je treba pogledat, da te ne slučajno kak sneg zjebe v tem cajtu.

Potem pa ali čez karavanke okol po AC (ta bo dobra v vseh vremenskih razmerah) ali pa čez Zagreb. Čez karavanke google pravi 313km in 3 ure 18 minut, pa je verjetno kar realna ocena časa. Pa plačat tunel in AT vinjeto. Čez Zagreb 232km 2 uri 37 min. Je po mojem najbolj komot opcija.

Jaz bi šel verjetno na Jezersko čez koroško, ker mi je domača cesta, pa še hrvaško cestnino pršparaš. Je pa ovinkasta...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.708
6.475
113
Popolne delovne zapore na štajerski avtocesti med Celjem in Sl. Konjicami proti Mariboru danes ne bo, bo pa zaradi snemanja cestišča oviran in upočasnjen promet med Žalcem in Šentrupertom v obe smeri (po 10. uri, približno po 15 minut).