LJ - KP pred izvozom Vrhnika

tony

Guru
23. jul 2007
9.757
1.539
113
aplauz.gif

tongue-1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.234
869
113
Citat:
Uporabnik tony pravi:
...
No, se pa strinjam, da bi lahko vrli birokrati kdaj razmišljali dlje kot do konca leta (ker je bil do takrat že sprejet tekoči proračun), ampak pretirano bistri pač nikoli niso bili...
tongue-1.gif
tako je. birokrati po raznih ministrstvih, zadolženi za investicije v infrastrukturo in podobno, bi vsi nekaj imeli, samo ni jim čisto jasno, kaj vse je potrebno prej narediti, da bi prišli do tega. ko jih vprašaš, kjer naj bodo ograje, vzporedno z obstoječo traso ali pet metrov stran za primer širitve, seveda rečejo pet metrov stran. in potem jim rečeš, da bo potrebno odkupit zemljišča, pridobit gradbena dovoljenja, uredit teren itd, pa te vmes prekinejo da je to prevelik zalogaj in naj se raje postavijo vzporedno z obstoječo traso, ostalo pa se bo reševalo nekoč v prihodnosti. in tako je tudi marsikje drugod po ministrstvih, vsi gledajo samo kratkoročno, nihče ne planira svojih ukrepov z neko dolgoročno vizijo. izgovor pa je, da ni denarja, ni časa, pod vsakim novim ministrom so nova navodila...

sass

Guru
1. sep 2007
5.234
869
113
danes sem se peljal ta mimo, pa sem videl, da ponekod so pustili prostor za dodatni pas AC. hkrati so zraven že delali nasipe. me zanima, če bodo te ograje čez nekaj let kaj vegaste, ko se bodo ti nasipi posedli?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.237
7.020
113
pri taščici
posedli na barju? nemogoče... so naredili simulacijo z najnovejšim app na androidu...
Beri mojo zadnjo objavo na prejšnji strani.
Treba si je zagotoviti delo tudi za naslednja leta. Takrat bodo pač popravljalli te vegaste ograje..

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Jaz sem bil pa prepričan, da pripravljajo širitev ceste za en pas, kot kaže sem za trenutek pozabil, v kateri državi živim..

Slovenska folklora, da je treba peesditi čez vse? Marsikaj si zasluži graje ampak tukaj pa res ne vidim razloga.

Ne, ne peesdim čez vse. Tole tukaj je pa po mojem laičnem mnenju bedarija, ker pomojem bi bilo treba ceste širit. Danes pa gradijo infrastrukturo, ki bo med širjenjem problem.
jaz menim, da bi motali avtocesto zožiti. kdor se hoče z avtom vozit se bo vozil počasi ostali bodo pa na vlak šli - ko bo spet po tirih šel
evil.gif