Koliko pa evropejcev?Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
lahko, cca 2000 kitajcev
No pa pojdimo nazaj na temo pa povejte, ali bi temu bedaku, ki je šel vozit v takih razmerah dali višjo kazen kot Mačku, glede na to da jih je več ubil? ali manj?Citat:
Uporabnik krimec pravi:
A morte res vsako temo zasmetit![]()
Jaz sem mel dobre znance tule gor![]()
Saj v potresu tud pade z lufta. No z 10 nadstropja recimo, s tem da ima se nekaj nadstropij rusevin nad sabo.Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Pes nima nobene sledi, če pa so padli z lufta.
Ni primerljivo s potresom.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Saj v potresu tud pade z lufta. No z 10 nadstropja recimo, s tem da ima se nekaj nadstropij rusevin nad sabo.Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Pes nima nobene sledi, če pa so padli z lufta.
Ni primerljivo s potresom.
Pa ne da 15 stopinj razlike ne zazna?Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
sej je bil helikopter s ir kamero problem je problem e da v takšni temperaturi tal/ozračja težko vidi. Če bi bil potres se proži celotno Slovenijo če je potreba pa tudi iz drugih držav ki pošljejo svoje USAR enote
Kako je prišlo do nesreče smo po 8 straneh napisanega že razčistili.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
dej no...
sm že jest hotu mačka pripeljat v to temo, pa se mi ne zdi ravno primerno.
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
http://news.sky.com/story/976095/four-dead-28-hurt-in-hot-air-balloon-crash
Se strinjam, da je šlo za nesrečo, In za to nesrečo je nekdo kriv. In upam da ga bo doletela kazen.Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Sintič, prosim te, odlogiraj se, odjebi iz te temi, karkoli... Samo prosim ne najedaj s tvojo [cenzura] up mentaliteto v tej temi. Šlo je za nesrečo, splet okoliščin, ljudje so živi zgoreli in skakali v smrt...
resnično, prosim te, odjebi...
žCitat:
Uporabnik synthman pravi:
No pa pojdimo nazaj na temo pa povejte, ali bi temu bedaku, ki je šel vozit v takih razmerah dali višjo kazen kot Mačku, glede na to da jih je več ubil? ali manj?Citat:
Uporabnik krimec pravi:
A morte res vsako temo zasmetit![]()
Jaz sem mel dobre znance tule gor![]()