LJ Ig: 32 ljudi padlo iz gorečega balona

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.202
11.237
113
a je važno al so meli bone itd? danes gre itak vse preko teh "vaučerjev" da naberejo zadostno število ljudi...itd.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.840
141
63
@ Synthman
A morte res vsako temo zasmetit
jezen.gif

Jaz sem mel dobre znance tule gor
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ccc.... je tole kr tragedija...

jah nimaš kej... nesreče se dogajajo... enkrat človeški faktor, drugič naravni faktor...

ko stvar postane rutina, je toliko večja verjetnost za take "neumnosti" kot se je zgodila danes...

upam, da je pilot med žrtvami, ker ne vem, če bi imel v prihodnosti človeka vredno življenje...

je pa tole pika na i, da ne stopim v balon... že prej mu nisem zaupal...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
jezen.gif

frown-1.gif
No pa pojdimo nazaj na temo pa povejte, ali bi temu bedaku, ki je šel vozit v takih razmerah dali višjo kazen kot Mačku, glede na to da jih je več ubil? ali manj?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.329
7.086
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Pes nima nobene sledi, če pa so padli z lufta.
Ni primerljivo s potresom.
Saj v potresu tud pade z lufta. No z 10 nadstropja recimo, s tem da ima se nekaj nadstropij rusevin nad sabo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
dej no...

sm že jest hotu mačka pripeljat v to temo, pa se mi ne zdi ravno primerno.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Pes nima nobene sledi, če pa so padli z lufta.
Ni primerljivo s potresom.
Saj v potresu tud pade z lufta. No z 10 nadstropja recimo, s tem da ima se nekaj nadstropij rusevin nad sabo.

pomoje vohajo kri, urin, blato?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.329
7.086
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
sej je bil helikopter s ir kamero problem je problem e da v takšni temperaturi tal/ozračja težko vidi. Če bi bil potres se proži celotno Slovenijo če je potreba pa tudi iz drugih držav ki pošljejo svoje USAR enote
Pa ne da 15 stopinj razlike ne zazna?
a so jo na dx kupil za nekaj dolarjev s postnino?

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.455
7.585
113
ma hanzi tule prav. Pes ne isce nekega dolocenega cloveka. Pes zavoha da je nekdo sel tam mimo, pes zavoha gnitje podrastja ki ga je nekdo pohodil... Tko da psi lahko iscejo po barju ne da bi prej imeli neko sled...on bo zavohal da je sel nekdo mimo in potem po tej sledi (ce se isce izgubljenca ki tava...

Ce se isce ranjenca pa bo pes prej slisal in nakazal cloveka...ti olajsa delo da ne pogledas vsakega grma...

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.822
556
113
42
povsod malo
No lahko najde človeka ki je padel z lufta ampak se skoraj zalueti vate tako da ne gre po vonju preverjeno v praksi sem šel podstrehi pa po vrvi v jarek. Prišla sta pa iz čisto druge smeri do mene tko da me 100% ni sledil po vonju. Je pa res da ni bil naš ampak hrvaški

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
dej no...

sm že jest hotu mačka pripeljat v to temo, pa se mi ne zdi ravno primerno.
Kako je prišlo do nesreče smo po 8 straneh napisanega že razčistili.
Tako da bi sedaj lahko zdej kakšno rekli tudi o kaznovanju povzročitelja nesreče, in glede na število žrtev je Maček kar primerna referenca.

Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik 474

Sintič, prosim te, odlogiraj se, odjebi iz te temi, karkoli... Samo prosim ne najedaj s tvojo [cenzura] up mentaliteto v tej temi. Šlo je za nesrečo, splet okoliščin, ljudje so živi zgoreli in skakali v smrt...

resnično, prosim te, odjebi...

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
V šestih urah kar 160 odgovorov ... in še vedno so zgolj novinarji "lešinarji" ...

Edino kak udeleženec v nesreči bi bil referenca v tem topicu, tu pa se zbira in komentira le elita kvazi znalcev, ki o nesreči ve vse in še več. Zanimivo.

Aja, Alter ...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Sintič, prosim te, odlogiraj se, odjebi iz te temi, karkoli... Samo prosim ne najedaj s tvojo [cenzura] up mentaliteto v tej temi. Šlo je za nesrečo, splet okoliščin, ljudje so živi zgoreli in skakali v smrt...

resnično, prosim te, odjebi...
Se strinjam, da je šlo za nesrečo, In za to nesrečo je nekdo kriv. In upam da ga bo doletela kazen.

Na 24 ur je en drug balonar povedal, da je tud on imel za danes predvidene polete, pa jih je zaradi neprimernih pogojev odpovedal. Zakaj je ta ravnal drugače?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
jezen.gif

frown-1.gif
No pa pojdimo nazaj na temo pa povejte, ali bi temu bedaku, ki je šel vozit v takih razmerah dali višjo kazen kot Mačku, glede na to da jih je več ubil? ali manj?
ž
Če bi se ga pilot nažrl, hvalil in stavil , pol ja , takoj zanko
uf-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
kakor berem na dnevnikovi strani je bila organizacija reševanja ponesrečencev na visokem nivoju
zmaga.gif

Takoj ko so slišali na UKC za nesrečo so začeli s pripravami na sprejem ponesrečencev, čeprav takrat še niti vedeli niso koliko jih dejansko sploh bo. Tako so pred prihodom ponesrečencev vse pripravili, celo dodatne operacijske dvorane so spraznili, pripravili dodatne prostore za reanimacijo, prostore za sorodnike, zdravniki ki so na dopustih ali pa niso bili v službi so ponujali svojo pomoč, organizirali so se vrhunsko že na samem terenu in so takoj odpeljali ponesrečence vsakega v svojo bolnišnico, da je bilo zanje čimbolj optimalno poskrbljeno glede na veliko število ponesrečencev....

Kapo dol vsem reševalcem in tudi očividcem, ki so pomagali
zmaga.gif
Me veseli, da imamo tako odlično organizacijo za primere nesreč.

Pa malo provokativno vprašanje: kateri izmed politikov mislite, da bo prvi na kraju nesreče in po TV delal reklamo zase? Tuerk, Barbika, Zoki KraL al DžejDžej?