Lj džamija - klic k molitvi bo!

I

Izbrisan uporabnik #488

Hrvaška je bila v vojni, nekaj časa so bili celo skupaj proti Srbom v Bih, nato so se poknili še med sabo.

Slovenija je povsem druga dežela, drugi narod, običaji in navade.

Če že tako rad primerjaš, si dobil lep primer Pariza, kaj je tam naredil islam.

Zakaj siliš, če nočemo? v čem je fora.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Hrvaška je bila v vojni, nekaj časa so bili celo skupaj proti Srbom v Bih, nato so se poknili še med sabo.

Slovenija je povsem druga dežela, drugi narod, običaji in navade.

Če že tako rad primerjaš, si dobil lep primer Pariza, kaj je tam naredil islam.

Zakaj siliš, če nočemo? v čem je fora.

Na Hrvaskem je bil IC leta pred vojno. Tudi pred WWII btw
wink-1.gif
Tudi men vojno med HVO (Hrvati) in ARBIH ni bi problemov. Kako obicaji in navade vplivajo na XYZ ljudi?!

V Parizu ni problem vera ampak revno populacija oziroma gospodarsko stanje ,ki ga ta populacija prva i najbolje cuti.

I

Izbrisan uporabnik #488

Lej sploh ni pomembno, uran je bil tudi atomsko bombo, pa ga nočem držati v roke.

Kaj ti je tako težko razumeti, da nočemo islama?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Ma glej, z logičnega vidika si tako in tako pogorel: če nasprotuješ džamiji zaradi potencialnega porasta v nasilju, potem kot prvo, dokaži, da obstaja korelacija med postavitvijo džamije/mošeje/IC in povečanjem nasilja. Tvoj protiargument bo, da bo zaradi džamije v Slovenijo prišlo več priseljencev, ki pa nedvomno povzročijo več kaznivih dejanj. In zopet, dokaži, da bo v SLO zaradi džamije prišlo več priseljencev.

In še: če te moti nasilje, zakaj ne protestiraš proti odprtju novih nočnih kluboc? Prav danes je umrl 22-letnik, ki je bil pretepen blizu lokala Parlament, kjer se zadržujejo precejšnji sumljivci.

Mene osebno samo moti, da ves čas plešete okoli pravega razloga: ne marate ljudi, ki ne govorijo slovensko, in ki niso enake barve. J.ebe se vam za statistiko nasilja, islamsko doktrino itd - o teh stvareh tako in tako nimate blage veze.

Od kje pa ti ideja, da sem proti džamiji. Lepo sem napisal, da imam samo en pogoj (oz. dva) da se na minaret montira res močne zvočnike in da se glavni zagovorniki tega objekta naselijo v neposredni bližini.

Tisto kar pišem o nekaterih džamijah v evropi pa so zgolj dejstva.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Ma glej, z logičnega vidika si tako in tako pogorel: če nasprotuješ džamiji zaradi potencialnega porasta v nasilju, potem kot prvo, dokaži, da obstaja korelacija med postavitvijo džamije/mošeje/IC in povečanjem nasilja. Tvoj protiargument bo, da bo zaradi džamije v Slovenijo prišlo več priseljencev, ki pa nedvomno povzročijo več kaznivih dejanj. In zopet, dokaži, da bo v SLO zaradi džamije prišlo več priseljencev.

In še: če te moti nasilje, zakaj ne protestiraš proti odprtju novih nočnih kluboc? Prav danes je umrl 22-letnik, ki je bil pretepen blizu lokala Parlament, kjer se zadržujejo precejšnji sumljivci.

Mene osebno samo moti, da ves čas plešete okoli pravega razloga: ne marate ljudi, ki ne govorijo slovensko, in ki niso enake barve. J.ebe se vam za statistiko nasilja, islamsko doktrino itd - o teh stvareh tako in tako nimate blage veze.

Od kje pa ti ideja, da sem proti džamiji. Lepo sem napisal, da imam samo en pogoj (oz. dva) da se na minaret montira res močne zvočnike in da se glavni zagovorniki tega objekta naselijo v neposredni bližini.

Tisto kar pišem o nekaterih džamijah v evropi pa so zgolj dejstva.

glede na to si si vzel pravico preseljevati ljudi predvidevam da bos vse skupaj finciral... brez skrbi... vec kot dovlj kandidatov je da se bood preselili v neposredno okolico.... tudi pod okno
smirk-1.gif

ko bos zbral potrebne finance sporoci
zmaga.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
glede na to si si vzel pravico preseljevati ljudi predvidevam da bos vse skupaj finciral... brez skrbi... vec kot dovlj kandidatov je da se bood preselili v neposredno okolico.... tudi pod okno
smirk-1.gif

ko bos zbral potrebne finance sporoci
zmaga.gif
Hm , ena zbiralna akcija, pa bi šlo,....mislim, da bi vsak taprav Slovencelj prispeval ..
evil.gif

lokacija je idealna,..neposredna bližina železnice, tako da imate samo par minutk peš do vlaka za domov
tongue-1.gif

evil.gif

mogoče še pekarno in mlekarno v bližino, če vam je že Ivek pred tolkimi leti obljubil liter mleka in kilo kruha, se spodobi obljubo držat
tongue-1.gif

evil.gif

Nazadnje urejeno:

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.965
6.219
113
blizu močvirne prestolnice
Zanimivo je razmišljanje levice in njenih liberalcev pri zagovarjanju "vere" kot takšne. Še pred 60 leti so takratni komunisti hoteli uničiti in zatreti "vero", ki je bila na Slovenski zemlji. Danes pa ti isti "ateisti" vneto zagovarjajo muslimansko (tujo) vero, ki nas je več stoletij ustrahovala, pobijala, posiljevala. In vse to samo zaradi volilnih glasov.

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
ksz.
Muslimani ne rabijo novačit novih ljudi. Oni se samo razmnožijo, vera pa se tako ali tako potem prevzame.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Mene pa zanima nekaj drugega, sicer ne maram džamije in bi iskreno raje videl da je ne bi bilo, ampak ok pač nej bo. Mi je pa zanimivo nekaj drugega, zakaj za vraga nismo izkoristili priložnosti. Zoki se je vedno hvalil, da če kdo kaj gradi v Lj. da mora dati donacijo ali zgraditi kaj za javno dobro ipd. Tukaj pa imamo bogate šejke z neomejenimi sredstvi in kaj smo naredili? Nič! Zakaj niso po ovinkih od njih dobili še kaj drugega, vlaganje v šport, gospodarstvo, obnovo hale Tivoli, hotela Bellevue, vsaj novo kebapžinico
evil.gif
karkoli...
V glavnem, če so že morali to graditi tukaj bi pričakoval vsaj kakšno korist za mesto. Ali pa npr. na Rakovi Jelši nov večstanovanjski blok po zgledu Celovških dvorov kjer bi bila neprofitna stanovanja (glede na zadnji seznam ki sem ga bral, kdo dobi ta stanovanja so itak v 70% muslimani
bonk.gif
)

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
V Parizu ni problem vera ampak revno populacija oziroma gospodarsko stanje ,ki ga ta populacija prva i najbolje cuti.
Parizu (Franciji) se "vrača" uvoz poceni delovne sile. Verjetno so mislili, da se jim bo BDP s temi ljudmi nekajkratno povečal, učinek pa je prav nasproten. Seveda ta populacija najbolje "najbolje in prva občuti" gospodarsko stanje, saj je zadeva enaka kot v podjetju - najprej dobi odpoved tisti, ki je prišel zadnji v podjetje.

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
To je isto kot z rešetom, se je na štiri oči zmenil. Glede donacij pa sej ne veš če so jih dobil...
Ko ugotovijo da je nekaj kapnilo na račun, je odgovor tak sinčka sta mi vrnila za prodajo firme, ki jo je v štartu podaril...

pri KPK to pije vodo...

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Ok, to razumem, sam res ne vem zakaj se tak gospodarski guru ni spomnil stisnit arabcev za kakšno fabriko, obnovo česa, nov park, dodatne postaje za biciklje... karkol koristnega, ne pa da bomo imel stolp kjer bo nekdo ki ga boli zob na ves glas jamral 5x na dan.

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
548
0
16
Me prav zanima, kako bodo pogledali, ko bodo začeli kopati gradbeno jamo:) Čaka jih še manjše presenečenje ali maček v žaklju, ki bo gradnjo malo podražil.

Sicer njim to ni problem, ker jih financirajo arabci. Vendar vseeno.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:donacijo ali zgraditi kaj za javno dobro ipd. Tukaj pa imamo bogate šejke z neomejenimi sredstvi in kaj smo naredili? Nič! Zakaj niso po ovinkih od njih dobili še kaj drugega, vlaganje v šport, gospodarstvo, obnovo hale Tivoli, hotela Bellevue, vsaj novo kebapžinico
evil.gif
karkoli...

cca 20mio neposredna (in "brezplacna") investicija je pa kaj tocno? drobiz?
priden.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.081
16.225
113
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Kaj pa je pod zemljo?

Morda se je dejansko našel junak (?), ki je na gradbišču zakopal svinjsko glavo ali pa kar celega prasca
smile-1.gif

Pa tudi če se (še) ni, se lahko s takšnimi govoricami povzroči totalno živčnost vsega musličevja daleč naokoli in me prav zanima, če bi šli na podlagi takšnih informacij dodatno prekopavat in pregledovat gradbišče
grin1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
[
mogoče še pekarno in mlekarno v bližino, če vam je že Ivek pred tolkimi leti obljubil liter mleka in kilo kruha, se spodobi obljubo držat
tongue-1.gif

evil.gif
....za popotnico......
cheer.gif