Lj džamija - klic k molitvi bo!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Tole sem napisal na 12. strani:

Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Iz Türkove predvolilne kampanje:

Citat:
...v Osnovni šoli Leskovec pa očaran nad programom, ki so ga zanj pripravili tamkajšnji osnovnošolci. Slednji so se namreč predsedniku predstavili v treh jezikih, slovenskem, albanskem in romskem, in s tem pokazali na prisotnost medkulturnega dialoga in strpnosti.

Zna bit na naslednjih volitvah tako še drugje...
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Evo svežega primer, kar vodi grozljiva verska vzgoja.

http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2013091605955848

Citat:
Muslimanske šolarke ne smejo manjkati pri pouku plavanja, so razsodili nemški sodniki. Če bi se morale šole ozirati na predsodke in zahteve vsakogar, ne bi bil več možen skupni pouk otrok. Trinajstletna Asmae je namreč v tretji dvorani nemškega upravnega sodišča v Leipzigu v sredo v ustni obravnavi vztrajala pri tem, da "ima svojo svobodo, svojo versko svobodo in da ne bo sodelovala pri pouku plavanja", že takrat pa je bilo videti, da se sodniki z njo ne strinjajo...

Trinajstletna muso je pametovala, kaj in kako bo obiskovala pouk v šoli v tuji državi.

Ja noro, a ne.
priden.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Zakaj noro?

Za musliče nekaj povsem normalnega, prav tako za mnoge multikulturnike.

kako vraga plavajo v tem?

64719433_saudi-arabia-ss10.jpg

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Lahko ga tudi narišeš, dejstvo je, da so se ali pa se še v nekaterih evropskih džamijah oziroma centrih dogajajo stvari, ki se ne bi smele. Zanimiva je bila tudi švedska undercover akcija, ko so ženski, ki jo je kao mož musliman pretepal, v večini obiskanih mošej svetovali, naj nikakor ne kliče policije. Pa še kaj je bilo.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
In dejstvo je, da se v nekaterih evropskih barih prodaja drogo in ženske. In dejstvo je, da v nekateirh župniščih posiljujejo otroke - in?

I

Izbrisan uporabnik #488

Da je že dovolj težav, da bi si še musote na glavo nakopali.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
kvazi islamist je hotel vedeti, če so kje v kakem IC v evropi počeli kaj nečednega, pa sem mu odgovoril, to je tu poanta

drugaæe pa sme za džamijo pod pogojem, daq se v nje bližnjo okolico preselijo glavni zagovorniki in pod pogojem, da bo klic k molitvi zvenel iz zelo močnih zvočnikov

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Ma glej, z logičnega vidika si tako in tako pogorel: če nasprotuješ džamiji zaradi potencialnega porasta v nasilju, potem kot prvo, dokaži, da obstaja korelacija med postavitvijo džamije/mošeje/IC in povečanjem nasilja. Tvoj protiargument bo, da bo zaradi džamije v Slovenijo prišlo več priseljencev, ki pa nedvomno povzročijo več kaznivih dejanj. In zopet, dokaži, da bo v SLO zaradi džamije prišlo več priseljencev.

In še: če te moti nasilje, zakaj ne protestiraš proti odprtju novih nočnih kluboc? Prav danes je umrl 22-letnik, ki je bil pretepen blizu lokala Parlament, kjer se zadržujejo precejšnji sumljivci.

Mene osebno samo moti, da ves čas plešete okoli pravega razloga: ne marate ljudi, ki ne govorijo slovensko, in ki niso enake barve. J.ebe se vam za statistiko nasilja, islamsko doktrino itd - o teh stvareh tako in tako nimate blage veze.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

V CG imajo tudi za Slovence izraz in sicer "becki konjusari" tko gleda na to da so ocitno relevantni pri zadevah....
stupid-1.gif

Na kakšni stopnji ste potem ti in tvoji, ki služite konjušarem?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

V CG imajo tudi za Slovence izraz in sicer "becki konjusari" tko gleda na to da so ocitno relevantni pri zadevah....
stupid-1.gif

Na kakšni stopnji ste potem ti in tvoji, ki služite konjušarem?

verjetno ti kapne da je to bil sarkazem glede debilnosti taksnega etiketiranja narodov.... ali pac?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Ma glej, z logičnega vidika si tako in tako pogorel: če nasprotuješ džamiji zaradi potencialnega porasta v nasilju, potem kot prvo, dokaži, da obstaja korelacija med postavitvijo džamije/mošeje/IC in povečanjem nasilja. Tvoj protiargument bo, da bo zaradi džamije v Slovenijo prišlo več priseljencev, ki pa nedvomno povzročijo več kaznivih dejanj. In zopet, dokaži, da bo v SLO zaradi džamije prišlo več priseljencev.
Zakaj bi zapravljal čas z dokazovanjem,
nekaj let počakajmo, pa ti bodo ,,dokazi,,, dobesedno, po glavi padali
evil.gif

pol boš pa tulil, ,,kje so moje pravice,.... ,,hočem da me država zaščiti,,...imam pravico živet v varnem okolju,,
stupid-1.gif

podobno kot se danes derete, hočemo delovna mesta, zakaj morajo naši mladi in strokovnjaki v tujino?
stupid-1.gif

ja zaka kej ? , zato ker smo pred leti ,,nestrpneži,, zastonj opozarjali , ZATO
jezen.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Zakaj bi zapravljal čas z dokazovanjem,
nekaj let počakajmo, pa ti bodo ,,dokazi,,, dobesedno, po glavi padali
evil.gif

pol boš pa tulil, ,,kje so moje pravice,.... ,,hočem da me država zaščiti,,...imam pravico živet v varnem okolju,,
stupid-1.gif

podobno kot se danes derete, hočemo delovna mesta, zakaj morajo naši mladi in strokovnjaki v tujino?
stupid-1.gif

ja zaka kej ? , zato ker smo pred leti ,,nestrpneži,, zastonj opozarjali , ZATO
jezen.gif

V Zagrebu je ista skupnost, na isti nacin zgradila skoraj isti centar in se v nekaj desetletjih ni zgodilo nic. Centru v ZG se je pridruzil se center v Rijeki. Koliko mislis ti cakati? 100? 200?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Hrvati vsa destletja še niso bili v EU, pa so tudi človeške pravice bile malo bolj prilagodljive zdravi pameti
evil.gif

pa tud taka teleta niso kot mi, če veš kaj mislim
evil.gif

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Citat:

Trinajstletna muso je pametovala, kaj in kako bo obiskovala pouk v šoli v tuji državi.

Ja noro, a ne.

deportacija v Afganistan med Talibe.... jo bodo naučil kaj ma kefa za delat v šol....

I

Izbrisan uporabnik #488

Jap, a ni cudno da ne zelijo v taksne drzave, ampak silijo na zahod. Ne razumem tega stosa.
Pa se lepo bi jo obrezali in z drugimi bi si delila moza.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Hrvati vsa destletja še niso bili v EU, pa so tudi človeške pravice bile malo bolj prilagodljive zdravi pameti
evil.gif

pa tud taka teleta niso kot mi, če veš kaj mislim
evil.gif

Hrvati so IC zgradili (ne prvi btw) zgradili se v casu bivse drzave ,ko se nihce ni bil v EU
priden.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Pa kaj imamo mi s Hrvati? to je njihov problem.

Ce Hrvati niso imeli problema nekaj desetletij kljub temu da imajo 2 islamska centra je tvoj izgovor za nebuloze kaj tocno?

Ista skupnost, isti nacin, isti ljudje,... Nihce ni nikogar obrezal, okupiral, karkoli ze travmiras..... Bi znal to pojasnit?!