Lj džamija - klic k molitvi bo!

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
zdomci so dali za mošeje doma potem pa se ne morejo vrniti... ja če bi si namesto mošej stanovanja obnovili...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.955
6.215
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
"Nakon okončanja oružane agresije na Bosnu i Hercegovinu Bošnjaci su se dali na popravak onoga što se moglo popraviti ali i izgradnju novih džamija. U posljednjih petnaest godina sagrađene su brojne džamije. Mnoge od njih se prave na mjestima gdje nikada ranije nije bilo džamije. Bošnjaci danas imaju, hvala Allahu, više džamija nego što su imali prije agresije."

Ne bi raje naredili kako fabriko?
bonk.gif

sama primerjava je sicer zblojena ampak vseeno....za ceno povprecne novo zgrajene dzamije bos dobil bore malo "fabrike"

Potem pa delavnico, rastlinjak, whatever.

Od boga se ne da živet...

to je verjetno razlog za rastlinjake na vsakem slovenskem hribu

U posljednjih petnaest godina nije baš sagrađeno nekih brojnih crkva u Sloveniji.

A nije ni sruseno
priden.gif

Zopet lažeš, med in po 2SV je bilo veliko zrušenih.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik skala pravi:
zdomci so dali za mošeje doma potem pa se ne morejo vrniti... ja če bi si namesto mošej stanovanja obnovili...

zdomci so si ustvarli dom drugje in se ne vracajo... recimo dober SZ dela je koncal na Svedskem... stanovanja so obnovili ali prodali takoj po vojni

lokalnim oziroma revnejsim je stanovanja obnavljal USAID, ipd

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
včasih so morali tolerirati, bi bila še kakšna inkvizicija drugače. potem so vedeli koliko je približno ura, ker je niso imeli. zjutraj jih je zbudilo, da so šli delat... ne rečem, da včasih ni bilo koristno. je pa sedaj škoda odtehtala koristi.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
"To ni nobena naravna glasba,"...

Kaj pa je naravna glasba?
wink-1.gif

PS: Sicer pa "glasba" ni noben izgovor, saj radija tudi ne smeš poljubno "nabijati", bodo takoj policaji tam.
Pač še en birokratski idiotizem, tipa only-in-Slovenija...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sicer je članek iz Mladine, tako da polovica jih sploh ne bo brala, ampak vseeno.

http://www.mladina.si/145452/teror-zvonov-2/

To, da so zvonovi izločeni iz uredbe glede hrupa zaradi približitve evropskim zakonom, je kot kaže laž.
Prav tako zvonenje ni nikjer opredeljeno kot "glasba", ampak je samo izločeno iz meritev hrupa.
confused-1.gif

8888

8. jul 2010
33.955
6.215
113
Kaj tebi in tebi podobni ni jasno? Ko bo un osel tulil vas ne bo motilo? Ko vam bodo krešene pravice do svobode govora, oblačenja...takrat bo prepozno. Raje najdite drugega sovražnika, kot pa Katoliško in ostale Krščanske cerkve!

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Mene osebno motijo religije - skoraj vse. In Islam je od teh na prvem mestu. Še kaj?

Debata je o hrupu. Motilo me bo to dretje v vsakem primeru, ker je reklama za nevarne neumnosti, če bo pa presegel dopustne meje hrupa, pri tem pa bo izločen iz merjenja, meni pa bo povedano, da je taka uredba Evrope, kar ne bo res, ne bom samo tukaj gor lapal, ampak bom skupaj s tabo držal transparent pred minaretom kot protestnik, ok?
Potem bova šla pa še eno ulico naprej do konkurence, upam da boš takrat tudi z mano ...

8888

8. jul 2010
33.955
6.215
113
Kako te lahko motijo religije, če si v drugi temi govoril o tem da bi morala biti svoboda govora, svoboda do simbolov itd.? Povej kaaj tako hudega se ti je zgodilo v cerkvi?

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Motijo me religije tako, kot me motijo "nagradne" igre na Golica TV itd, kot me motijo TOP SHOP izdelki npr. zapestnice za ravnotežje, kot me motijo homeopati in podobni šarlatani, kot me motijo HEPI, HEPI organizacije itd.

Lahko samo jamram, naredit pa ne morem velik. Lahko 70 letni sosedi na mobiju pošljem nazaj SMS z odg. ODJAVA, potem ko je dobila račun za 150€, ostalim žrtvam pa ne morem veliko pomagat, ker naletim na kontra učinek.