Lj : Dober kebab?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja ja, vem da more bit mal masten ampak ne pa tko, da se ti cedi olje v kapljah po tleh, ko ga ješ... Normalno masten torej
smirk-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
OMFG, pa sej ga sama delam doma porkaduš ... A sem napisala KJE se da dobit, ne pa kako narediti manj masten burek?
Zanimal me je samo, če že grem kdaj po žuriranju zjutraj na burek nekam v Ljubljano in ne DOMOV na burek, da vem kam naslednjič zavit. Nevermind.
rolleyes-1.gif

PS: portal maxximum pa dobro poznam, hvala.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
V lj sem ga jedel samo na zaloški. Drugače mi ni nevem kaj všeč.
Morm pa rečt da sem na Dunaju pri Aydin kebab(turčine) jedu tok dobr kebab da ga še zdej pogrešam.
NIč masten, dobro meso, pa kruh(hlebčki) spečeni tam ne pa kupljeni kot to delajo tukaj.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Tisti nasprot Princa je bl tko tko (dobr k smo vsi prbiti v Princu), v Grosuplu mamo pa kr dobrega.
grin1.gif

Eurobalkan zmaga na Miklošičevi.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Meni je najboljši v Kamniku na obvoznici. Odkar so prenovili in ni kajenja v lokalih, pa je tudi vzdušje bolj "apetitlih".
Kje sedaj dobivajo meso - pojma nimam. Tja hodim na kebab že od začetka in pred leti sem tam pogosto videl kombi slovenskega mesarja (Vintar ali nekaj takšnega).
Če sedajle ne bi imel vročine, bi se kar zapeljal tja
uf-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Kamniški se je precej poslabšal že pred leti ko so zamenjali najprej kruh potem pa še meso (ali pa je bilo obratno)

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Kamniški je večji, ljubljanski pa manjši. Mogoče so ti "uturili" žabarskega
10.gif

Pred kakšnimi desetimi leti, ko je kebab prišel v Kamnik, je bil lastnik Zvone, za samo hrano pa je skrbel Martin (cca. 150 kg z dolgim nožem
grims-1.gif