Lightscribe

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Ali kdo morda uporablja zapisovalnik s to tehnologijo?
Sam premišljujem o nabavi tega izdelka.

Ima kdo izkušnje prav s tem izdelkom oziroma ali ima kdo priporočilo za kak drugi primerljiv izdelek?

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.900
640
113
Jaz imam tak pekač v notebooku ampak ne uporabljam lightscribe, ker so lightscribe mediji več kot dvakrat dražji od navadnih.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Mi mamo doma LightScribe pekača od LG-ja in dela presenetljivo dobre slike (vsaj v primerjavi z LabelFlashom od NECa, ki mu manjka kontrasta...).

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ok, če res rabiš nov pekač pač vzameš takega, ki ima lightscribe/labelflash, sicer je pa zadeva dokaj brezveze - posebni mediji so predragi za vsakdanjo uporabo, je pa zanimiva popestritev za vsake toliko.
Jaz imam labelflash, ker s tem lahko pišeš tudi po spodnji strani navadnih dvd medijev, torej če ne popišeš do konca, lahko dodaš napis recimo. Seveda traja da ujameš željeno kvaliteto/čas izdelave
grin1.gif

lp

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Jaz imam od LGja pekač, ki podpira to tehnologijo. Dobra stvar, mediji so sicer nekaj dražji, vendar cene vztrajno padajo, tako da ni neke panike. Je pa notranji pekač, ne vem če je kakšna razlika za zunanji pekač.

I

Izbrisan uporabnik #488

Imam LGja (H50L), ki ima opcijo lightscribe, uporabljam pa medije Verbatim, ki tudi niso ne vem kako dragi.

Sicer na maksimalni kvaliteti pekač rabi 22 minut, rezultat pa je zelo soliden.

Lightscribe je pač dobra opcija če želiš da dvd zgleda lično.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Kdo ve za kakšne ugodne medije (Labelflash ali LightScribe), predvsem me zanimajo CD-ji (mislim da ima cd-je samo LightScribe), pač za uporabo v avtu?