Liderpnevmatik.si nateg?

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.330
8
38
47
Okolica južne LJ.
KSZ
Da se malo pohvalim... Danes so bila lita platišča, ki sem jih naročil 21.03. dostavljena vulkanizerju. Letne gume sem pa že prej kupil preko njih... :cool:

dask

Majstr
21. sep 2023
550
611
93
KSZ
Da se malo pohvalim... Danes so bila lita platišča, ki sem jih naročil 21.03. dostavljena vulkanizerju. Letne gume sem pa že prej kupil preko njih... :cool:
Hitro namontiraj in scentriraj, pa sprobaj. Jaz sem dobil taka, da bohpomagaj. Vulkanizer ni mogel scentrirat, pa nikjer udarjena ali karkoli. Sem mel kup jajc zamenjat potem to sranje.

• Haha
Reactions: Hondi

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.345
3.163
113
Seveda in če ti trese na avtu trese tudi centrirko oz se "jajca" vidi če vsaj malo pokukaš pod pokrov kolesa med centriranjem.

dask

Majstr
21. sep 2023
550
611
93
Katero znamko platišč si pa kupil?

V torek sem zmenjen pri vulkanizerju, pa bomo videli...
AEZ. Scentrirano "v nulo", pri vulkanizerju kamor hodim že dolga leta. Večkrat poskusil, centrirka pokaže ok, volan trese. Menjal spredaj, zadaj, levo desno. Potem letne feltne nazaj gor, ni treslo. Spet zimske, treslo. Saj so zamenjal potem po mukah božjih.

dask

Majstr
21. sep 2023
550
611
93
AEZ. Scentrirano "v nulo", pri vulkanizerju kamor hodim že dolga leta. Večkrat poskusil, centrirka pokaže ok, volan trese. Menjal spredaj, zadaj, levo desno. Potem letne feltne nazaj gor, ni treslo. Spet zimske, treslo. Saj so zamenjal potem po mukah božjih.
Pa da ne bo kdo mislil, da imam kaj proti liderpnevmatik, sem že večkrat naročil gume in vedno ok. Pri feltnah se je pa zapletlo.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.788
1.920
113
Bi bilo zanimivo felge probat dat na kakšen drug avto.

Imaš tudi tu 14 dni za vrnitev brez razloga, ker nakup na daljavo?