Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Naslednjič zraven dopiši da hočeš letošnje gume, drugače jih ne boš prevzel.
Do zdaj še mi ni noben poslal starejših
Ni bilo moznosti vpisa komentarja.
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Naslednjič zraven dopiši da hočeš letošnje gume, drugače jih ne boš prevzel.
Do zdaj še mi ni noben poslal starejših
Spletna stran je bila priporocena na tem forumu. Prej nisem vedel zanjo.Citat:
Uporabnik zino pravi:
Upam da ti vrnejo denar. Drugače pa si naiven da je joj. najdeš eno stran, guma je 15€ cenejša in za teh 60€ tvegaš da te nategnejo
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Uporabnik zino pravi:
Upam da ti vrnejo denar. Drugače pa si naiven da je joj. najdeš eno stran, guma je 15€ cenejša in za teh 60€ tvegaš da te nategnejo
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Zakonsko so še vedno nove, a pri nas jih nimajo ?
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Zanimivo da imajo samo eni uporabniki foruma vedno grozne probleme v življenju...
Maš pri nas kup internet in pravih štacun kjer lahko povprašaš kaj imajo na lagerju cejo vse o DOt-u in kje so jih naštancali.
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Uporabnik zino pravi:
Ðizs - kdo od "naših" ti je pa to trgovino priporočil?
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
Pozabi vse skupej in bodi srečen da si si sploh kej prejel. Dej gor in vozi, vsaka šola neki stane
Ne bom. Prijavil jih bom na Policijo in od Mastercarda zahteval, da naredijo refundacijo od liderpnevmatik saj gre za, po mojem mnenju, za goljufijo.
Citat:
Uporabnik ribicija pravi:
Jaz pa mislim, da slovenski zakon o vračilu artiklov kupljenih po spletu v tem primeru ne velja za njih. So firma registrirana v tujini, tudi kolikor vidim poslujejo v tujini.
Po mojem veljajo njihovi splošni pogoji, ki so objavljeni na njihovi internetni strani, saj si se z nakupom strinjal z njimi. Torej včrailo ja, ampak pod njihovimi pogoji.
Citat:
Uporabnik ribicija pravi:
Jaz pa mislim, da slovenski zakon o vračilu artiklov kupljenih po spletu v tem primeru ne velja za njih. So firma registrirana v tujini, tudi kolikor vidim poslujejo v tujini.
Po mojem veljajo njihovi splošni pogoji, ki so objavljeni na njihovi internetni strani, saj si se z nakupom strinjal z njimi. Torej včrailo ja, ampak pod njihovimi pogoji.