LG KF750 SECRET

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Ali ga morda kdo pozna, je ta telefon v redu oz. katerega s podobnimi lastnostmi (da je tudi dokaj lep) bi ga primerjali in če je vreden nakupa.

Hvala
smile-1.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Za moje pojme je to najboljši LG do sedaj. Ga z veseljem uporabljam že dva tedna in še nimam nobene želje po menjavi.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Da se. Samo zdajle iz glave ne vem kje točno je. mislim, da je med klici nekje. Je pa verjetno nek čuden izraz.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Meni max 2 dni. Je pa slabo še to, da so skoraj do konca tri črtice, nato gre pa v 3 urah v maloro.

@ x5x

Nastavitev dviga z drsnikom:
- meni,
- klicanje (oz. tipka 2),
- skupne nastavitve (oz. tipka 0),
- način odgovora (oz. tipka 4)
- odpri drsnik (oz. tipka 2)

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Kolikor sem ga na hitro videl ne vem, kako ga lahko sploh kdo hvali :p

Mal heca mora bit
wink-1.gif

Drugače pa katastrofalne menijske tipke, ki so "touch" sistem, pohvalit pa moram fotoaparat, ki dela super fotke.

Bo pa kmalu pri nas test, smo ga dobili na testiranje.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Tiste touch tipke so res malo mimo... ker mimogrede, o pritiskas na sredinsko tipko, se prst dotakne se kaksne od "tpuch" tipk... in pozicija v meniju gre "po svoje"
smile-1.gif
...

Sem ga imel par urc v roki, pa lahko pohvalim edino fotkic... ostalo pa je tako, da se je treba privadit... Mogoce bi po parih dneh uporabe bil drugacnega mnenja... vendar velikokrat prvi vtis "prevaga" ...

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Jaz se po dveh dneh uporabe nikakor nisem mogel navadit touch tipk. Razen tega se mi pa telefon zdi precej soliden.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.665
9
38
Ljubljana- okolica
Zanimivo mi je pri njemu počasno snemanje. Touch je za navadit plus to da je zelo počasen oz vsaj meni se zdi.. Bolj ženski telefonček je tole

Splash

Fizikalc
1. sep 2007
442
49
28
43
Imam ga en mesec, baterija zdrži 3 dni če zelo malo govoriš
smile-1.gif
drugače pa max 2 dni.
Glede tuch tipk so res malo mimo, vendar ko se jih navadiš ,se ti take nezgode malo dogajajo, da ti zdrsne. Vendar ko se ti mudi je pa totaln jajc s temi tipki, ko vse povprek pritiskaš, moraš biti čisto nežen.
Fotoaparat je pa samo za pohvalit.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hojla!

ksz.... Ali je možno izklopiti vibro na touch tipkah? Sprašujem v imenu nekoga, ki ima ta telefon in mu neprestano vibriranje že pošteno najeda.
grin1.gif

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

Mbonbon

Pripravnik
2. okt 2007
129
0
16
Touch tud za ženske ni! Sem ga imela na uporabi slab mesec, pa mi je vedno pritisk narastel, ko sem želela sms poslat! Touchscreen je ful slab, pa itak neuporaben, ker moraš s palčko pikat.
uf-1.gif

Splash

Fizikalc
1. sep 2007
442
49
28
43
Citat:
Uporabnik Supergirl pravi:
Hojla!

ksz.... Ali je možno izklopiti vibro na touch tipkah? Sprašujem v imenu nekoga, ki ima ta telefon in mu neprestano vibriranje že pošteno najeda.
grin1.gif

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

Seveda se da: Meni -Nastavitve -Telefon -Na dotik -Vibriranje -izključi