LG KF750 SECRET

Tina_

Zelenc'
21. avg 2008
3
0
1
No pa sm si umisla ta telefon... cela vesela prvi dan čekiram telefon... in odprem en komad v funkciji touch screen, kjer je možnost predvajalnika glasbe, komad hrešči.... sm mislila, da je kej narobe s komadom, predvajam drugega in isto. če pa komad odprem tam ko je shranjen (moji zvoki) pa ga normalno predvaja. imel kdo iste probleme?

Mbonbon

Pripravnik
2. okt 2007
129
0
16
ja, ja HTC Touch Diamond sem mislila - palčka je zraven kot opcija za tipkat
smile-1.gif

basti

Zelenc'
12. dec 2008
4
0
1
Tudi jaz sem ga kupila. Mene pa moti glas tipk na zaslonu na dotik. Vibro znam izklopit, glasa pa ne. Me pa zelo moti tisti pi pi pi pi....... Je to sploh možno ali ne?

basti

Zelenc'
12. dec 2008
4
0
1
hvala. Imam pa še eno vprašanje. A na ta telefon res ni možno tem nalagat?
in ali je mogoče uporabljati wlan?

Nazadnje urejeno:

basti

Zelenc'
12. dec 2008
4
0
1
Vsi tako hvalite fotke narejene s tem tel., moje pa so grde. Take pikaste so. Res je da sem fotografirala samo v prostoru, ampak mislim, da takšne nebi smele biti. A morem kaj nastavit?

adry

Zelenc'
9. jan 2009
7
0
1
ojla folk!

Mene pa zanima, če se da na ta telefon naštimat, da če dobiš sms da ti izpiše ime naslovnika in ne številke tako kot sedaj, da moram pol gledat kdo mi je pisu.

Mejte se cawc

Xena

Zelenc'
2. feb 2009
4
0
1
Čaw.
Men se pa tale telefonček noče povezat na gmail, pa me zanima če mogoče kdo ve če so kakšne nastavitve, da se tel. poveže tudi na varne povezave (kot je gmail) ???? Bi prosila za pomoč če kdo ve...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Naloži si javansko aplikacijo za gmail, se mi zdi da je spletna stran (dostop z mobitela) m.google.com/app

Xena

Zelenc'
2. feb 2009
4
0
1
mhm, ja najlepša hvala
wink-1.gif
in kaj pol ko je naložena naj bi delal ali morm preko te aplikacije se povezat? Pa če lahko še nekaj uprašam, kaj pa če napiše da komunikacija ni uspela ko se želim povezat na ta url?

LP, Xena

Xena

Zelenc'
2. feb 2009
4
0
1
pomota, napiše nepravilen naslov ko želim začeti s prenosom. ali se da to preko računalnika in potem aplikacijo preko usb naložiti na tel??

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Verjetno se da dobiti tudi tako, poguglaj malo po netu.
Kakšen mobile Gmail app ali kaj podobnega vpiši.

smidge

Pripravnik
2. avg 2007
168
0
16
mene pa zanima,
1. a se da zamenjat bliznjice na levi in desni touch tipkah

in 2., a se da vkljucit zvocnik za prostorocno telefoniranje?

confused-1.gif

Xena

Zelenc'
2. feb 2009
4
0
1
prostoročno telefoniranje lahko vklopiš tako, da med klicem stisneš tipko ok, pojavi se znak za zvok in ko ponovno pritisneš ok se vklopi zvočnik. za izklop narediš enako
wink-1.gif

1. vprašanje pa tudi mene zanima.

LP

adry

Zelenc'
9. jan 2009
7
0
1
Mene pa zanima, če se da na ta telefon naštimat, da če dobiš sms da ti izpiše ime naslovnika in ne številke tako kot sedaj, da moram pol gledat kdo mi je pisu.

lp, Adry

adry

Zelenc'
9. jan 2009
7
0
1
Ne morem verjeti, da noben ne pozna odgovora
frown-1.gif

Očitno bom morala še vedno delati po starem (gledati v imenik kdo mi je pisal)

Toro

Pripravnik
20. avg 2007
112
0
16
Dvojni vpis številke v imenik:
Ime Priimek
+38641123456
041123456

Po mojem bi to pomagalo. A klice ti pa kaže ok?

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Meni pokaže ime in ne številke.
Imam pa kontakte v pomilniku telefona in ne na kartici, če je to sploh pomembno.

adry

Zelenc'
9. jan 2009
7
0
1
Toro hvala ti za odgovor.

Meni pri klicih dela normalno za sms pa samo številko
sm probala +386xxxxxxx je blo OK pol pa na klicih ni izpisalo imena. Za to varjanto bom pa probala če je to to.

Lepo se mejte pa se še kj pišemo