LG G3

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.903
113
Ni videti neke blazne razlike proti 3, samo tople vode pri takih strojim res vec ne gre izumljatu.

Jaz sem na koncu vseeno kupil g3, ker je edina pametna zadeva bila za ta denar.
Sem pa ga iz zasvinjanega in zaradi tega pocasnega spremenil v super raketo. Prvo sem dol zmetal vso operaterjevo nesnago, potem LGjevo, nova launcher gor in stvari so pocasi postale znosne. Ampak se vedno premalo za moj okus in glede na potencial hw. Potem se root in zmetal dol in disejblal vso preostalo nesnago, ki se je brez roota ne mores resit. Zdaj leti ko zmesan in ima odlicno trajanje baterije

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
No jaz pa imam tudi LG G3 pa sem kar zadovoljen že s takim kot je. Vse kar je drugega kar si opisal je pa zame znanstvena fantastika.
Se da kje videt dejansko primerjavo med enim tovarniškim g3 in takim kot si ga ti nerdil zase?

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Ni videti neke blazne razlike proti 3, samo tople vode pri takih strojim res vec ne gre izumljatu.

Jaz sem na koncu vseeno kupil g3, ker je edina pametna zadeva bila za ta denar.
Sem pa ga iz zasvinjanega in zaradi tega pocasnega spremenil v super raketo. Prvo sem dol zmetal vso operaterjevo nesnago, potem LGjevo, nova launcher gor in stvari so pocasi postale znosne. Ampak se vedno premalo za moj okus in glede na potencial hw. Potem se root in zmetal dol in disejblal vso preostalo nesnago, ki se je brez roota ne mores resit. Zdaj leti ko zmesan in ima odlicno trajanje baterije

Daj malo napiši kaj vse si onemogočil ali odstranil od aplikacij, imam enega Lg G3 in sem razmišljal o podobni stvari, da bi nesnago pometal dol
smile-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.903
113
Prvo vse kar ima LG spredaj iz aplikacij in operaterjevo smetje dol vrzes, potem root in disableservice gor. Potem pa malo po obcutku, ostalo pa google disable service lg g3 in imas veliko spiskov, kar vse lahko komot vgasnes. Vmes je tudi dosti googlovega srota, ki ni potreben, ampak ga pac ne gre odinstalirat.

Edino kar mi se najeda zivce je google search iz namizja. Kliknem gor in rabi vecinoma ene 2-3 sekunde da se zazene. Vse ostalo odpira v trenutku

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Super, hvala za odgovor.

Imaš kakšne težave z ugašanjem ali naključnimi restarti telefona na Androiudu 5.0? LG G3 sem že imel kmalu po izzidu ampak se mi je naključno ugašal in s tem tudi zameril, tako da sem ga prodal in šel na OnePlus One, zdaj sem pa zopet dobil enega G3 in se nekako nagibam k temu, da bi ga obdržal in prodal OnePlus One.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.903
113
Ne, se 1x ne. Mogoce je bil defekten. Liziko je lg super izpilil, dela bp. Sam sem tudi izbiral na koncu med 1+1 in g3. Se mi za trenutek ni bilo zal da sem ga vzel.