LG G Watch R

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.868
694
113
Citat:
Uporabnik p4pe pravi:
ksz
Update 5.1.1
Zanimivo... zgleda, da bo v novem updateu enable-an WIFI na uri, katerega naj bi GWR že itak podpirala.
cheer.gif

Zadeva ni tako enostavna kot si misliš. Marsikatere ure (menda celo vse) imajo WIFI, saj uporabljajo nek skupen radio čip. Ampak težav je več: prva je, da nekatere nimajo priklopljene antene za WIFI in posledično zadeva ne bo delovala. Druga težava pa je regulativa. Če ura v štartu ni bila certificirana kot WIFI naprava (pri FCC in podobnih ustanovah), potem WIFI ne bodo omogočili.

To se je že zgodilo ko je Google onemogočil vklop LTE na Nexus 4, čeprav si ga lahko brez problema vklopil preko servisnega menija. Razlog je bil ker zadeva ni bila certificirana kot LTE naprava. Mislim da so bile podobne štorije tudi pri BT LE (HW podpora je bila, ko pa je "prišla" še SW podpora z Android 4.3 pa je niso vključili iz enakih razlogov).

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.608
1.000
113
49
KR
Citat:
LG was asked which watches would get WiFi support, and they confirmed that the G Watch R and the Urbane are both in line to have WiFi enabled with the 5.1.1 update.
smirk-1.gif

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.608
1.000
113
49
KR
Ja sej tukaj je govora o LG G Watch R verziji kakor razumem naslov OP-ja.
cool-1.gif

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.608
1.000
113
49
KR
Ali je imel še kdo tak problem? In sicer, v zgornjem delu ure žmiga tisti svetlejši del.
To se mi je zgodilo sedaj že drugič. Prvič je bilo, ko sem uro pustil doma 4 dni ugasnjeno (nič na polnilcu), ker sem šel na morje in je ne jemljem s sabo. No, ko sem prišel domov, jo prižgem in mi je ta zgornji del žmigal, vendar je bilo po 1 uri spet vse normalno. Včeraj se mi je pa spet to zgodilo, ko sem uro pozabil doma na polnilcu in odšel na šiht. Pridem domov, vzamem iz polnilca, pa spet žmiga zgornji del kakšne pol ure. No in sedaj je spet vse v redu!? Kaj bi to lahko bilo? Aja, pa prvič, ko se mi je to naredil, sem takoj naredil factory reset. Imam občutek, kot da če je ne uporabljam, da se ji nekej skegla.
confused-1.gif

22564944.jpg

I

Izbrisan uporabnik 474

Z zadnjim updateom resda LG Watch R ni dobila WiFi support, urbane pa je. LG je hotel pospešit prodajo Urbana, vendar so se uporabniki LG W R zbunili in tako pride WiFi za LG Watch R z naslednjim updateom.

Vir: phandroid
Citat:
Lastly, if you happen to own an LG G Watch R, you’ll be happy to know that the upcoming update does enable WiFi capability. After the Android 5.1.1 update, many LG G Watch R owners were quite upset to find out that their watch was left out of the WiFi upgrade. LG later stated that a future update would add the functionality. It looks like the next OTA update will keep LG to their promise by finally enabling WiFi.

Predviden izzid popravka: 28.7.2015

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.608
1.000
113
49
KR
Ja, to sem že prebral, ampak ima vsak mal drugač problem. Noben nima pa tacga problema, da če uro na miru pusti, da mu zarad tega začne blinkat. Bom počakal na popravek, če bo kej drugače.
cool-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ali se mogoče pregreva??
ko bo blinkala, jo daj za kratek čas v hladilnik. pač toliko, da se malo ohladi in boš videl, če neha utripat.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.608
1.000
113
49
KR
Ne, nič se ne pregreva. Vsaj čuti se ne
Sej, zdaj mi pa že ene 15 dni v redu dela. Prov čudno.
confused-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Na tej uri imam ta camera app https://play.google.com/store/apps/details?id=net.dheera.wearcamera
App zažene kamero na telefonu, in tudi slika - vsaj zvok spusti.
Ampak slike v galeriji pa NI
confused-1.gif

Pa je včasih delalo. Zdej sem pa po dolgem času spet probal, pa ni slik
crazy1.gif

Sem tudi že po spominu ure brskal, pa ni nič uporabnega gor:)
Na telefonu tudi mape pregledal, pa nisem našel mape od kamere
Permissons so dovoljene za storage.

sprasujem se.gif