Zoki to dela, pa so vsi proti.Jaz podpiram da zaženejo gradnjo cest pa še kakšno kanalizacijo naj potegnejo
Zoki to dela, pa so vsi proti.Jaz podpiram da zaženejo gradnjo cest pa še kakšno kanalizacijo naj potegnejo
Na železnice sem pa res čisto pozabil. Ja se strinjam tudi železnice. Čimveč.Ne
Železnico naj zrihtajo, ne da nas dežele od kot prihajajo migranti že prehitevajo.
Maroko naprimer..
Kako on to dela ne bom komentiral. In takega sistema si ne želim.Zoki to dela, pa so vsi proti.
A kaj, ko se to ne bo zgodilo, dokler bo proti Janši.
Jaz podpiram da zaženejo gradnjo cest pa še kakšno kanalizacijo naj potegnejo
Ne
Železnico naj zrihtajo, ne da nas dežele od kot prihajajo migranti že prehitevajo.
Maroko naprimer..
Spomini, tovariš. Spomini.jansa bi najbolje zafrknil vse, ki so na madatih zaradi njega, ce bi se preprosto umaknil. kaj bi potem te ljudi drzalo na polozajih?
Ti znas pa zelo jasno pokazat funkcionalno nepismenostkje si zdej maroko najdu?? nas mora skrbet, da nas sosednje drzave ne prehitevajo. ceprav nas tudi, ampak... za en maroko se res ne rabimo sikirat.
se je pa za vprasat, kdo dejansko financira vse to v maroku... kitajc verjetno.
Spomin in opozorila na to, kako je bilo pod fašistom janšojansa bi najbolje zafrknil vse, ki so na madatih zaradi njega, ce bi se preprosto umaknil. kaj bi potem te ljudi drzalo na polozajih?
A vas mal čustva jebejo? Glih tko se mente kot da je Janez en in edini sposoben na vaši strani. Bogi ste res, niti pametne izbire nimate, sami idioti zbrani okol Janeza.
To sami sebi počnete, žal.Če pa vsakega drugega takoj okličete za janezovo lutko
Spomini, tovariš. Spomini.
A vas mal čustva jebejo? Glih tko se mente kot da je Janez en in edini sposoben na vaši strani. Bogi ste res, niti pametne izbire nimate, sami idioti zbrani okol Janeza.