Poškodovan nož na vrtni kosilnici

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.338
8.595
113
Plastika je v bistvu samo zaradi vibracij, vsaj tako mi je napisal Chat GPT.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.338
8.595
113
Plastika je v bistvu samo zaradi vibracij, vsaj tako mi je napisal Chat GPT.
Ta rob na plastiki lepo objame nož in če sedaj plastiko odstranim, je možnost da se bo spet vrtelo vse skupaj. Bom šel še danes poizkusiti brez te plastike. Sicer pa sem sedaj zahvaljujoč ''Rekreaciji'' našel na Ebayu to plastiko. Kos je 7,42€ in poštnina 18,24€. Če bom s tem rešil problem, bi kar naročil. Nisem pa ziher, pa tudi kosilnico potrebujem vsak drugi teden, mogoče včasih še večkrat. Tole pa zna hoditi iz Amerike precej dolgo.

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.600
934
113
Ta rob na plastiki lepo objame nož in če sedaj plastiko odstranim, je možnost da se bo spet vrtelo vse skupaj. Bom šel še danes poizkusiti brez te plastike. Sicer pa sem sedaj zahvaljujoč ''Rekreaciji'' našel na Ebayu to plastiko. Kos je 7,42€ in poštnina 18,24€. Če bom s tem rešil problem, bi kar naročil. Nisem pa ziher, pa tudi kosilnico potrebujem vsak drugi teden, mogoče včasih še večkrat. Tole pa zna hoditi iz Amerike precej dolgo.
Daj za hec jutri povprašaj tule.....

• Všeč mi je
Reactions: Fadil

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.657
10.046
113
EU
Nož imaš pritrjen na dva štifta, kakor imajo vse ostale kosilnice. Vrži plastiko stran, spodaj daj široko podložko in zategni matico. Nima kaj biti. Pod matico daj vzmetno podložko, če te je strah.

• Všeč mi je
Reactions: Fadil