Ne bodi skrivnosten in povej kje, da še ostali nabavimo.Ravno kupil ponovno komplet Sava intensa UHP2. Naletel na DOT 5223 in je bilo zarad DOT 2023 posledično namest 120 EUR po gumi 90.
Ne bodi skrivnosten in povej kje, da še ostali nabavimo.Ravno kupil ponovno komplet Sava intensa UHP2. Naletel na DOT 5223 in je bilo zarad DOT 2023 posledično namest 120 EUR po gumi 90.
Petrol.Ne bodi skrivnosten in povej kje, da še ostali nabavimo.
V dimenziji 215/55 R17, sem jih imel 4 sezone (cca. 50k km)....brez pripomb. Priporočam.
Cez mesec vrnem pireli letno 2018 na 400konjca....Da se ze z novimi vozis kot po ledu![]()
Jaz sem s stock gumo letbik 23 bil lani porazen (najslabsi) na Vranskem.tudi skurjena zimska Sava je bila boljša. In to ne maloCez mesec vrnem pireli letno 2018 na 400konjca....
Jaz sem s stock gumo letbik 23 bil lani porazen (najslabsi) na Vranskem.tudi skurjena zimska Sava je bila boljša. In to ne malo
Pogumen si![]()
Kumho PS71 sem imel jaz 19 col, po 3 sezonah jih bom zamenjal ker mi je ostalo manj kot 4mm profila... se mi zdijo kar glasne, tudi stopničaste so bile od novega (ne vse, samo 1 guma), se pa je to v 2 sezonah vožnje uredilo samo od sebe na cesti in z rednim obračanjem gum. Razen glasnosti se mi pa zdijo čisto korektne gume, na dežu kar dobro držijo.Mnenje o Kumho PS71 ali HS52? Drugače sem imel serijsko vgrajene Hankook in sem potem kupil še ene, letos pa še zimske. Se mi zdijo kar dober p/p, razen obraba pri letnih je bila kar velika, komur je to pomemben podatek...