Kje ti je on enega pretepel in uničil avto? Mislim, kakšne blesave primerjave imaš.Ti si isti en tak bolnik.
Ker napišem resnici, ker so EU politiki skupaj z domačimi so tem uvozom živali še posebej od leta 2015 naprej uničili Evropo, jih pač boliKje ti je on enega pretepel in uničil avto? Mislim, kakšne blesave primerjave imaš.
Neprimerljivo. Beseda ni konj.Kaj se usajaš. Tole njegovo onaniranje na take izpade je pa kaj? Primerno da se ga čimprej strpa v primerno ustanovo. Nedeljsko klečeplazenje pred fajmuštrom nima haska.
Ne razumeš... Gre se za to, da na dnevni bazi, ob vseh raznih urah, uporabnik 8888 pregleduje številne različne twiter račune in na Alter redno objavlja posnetke z isto vsebino. In to početje je tako zelo specifično, odstopajoče... Aljoman, pa pač "provocira" nazaj...Neprimerljivo. Beseda ni konj.
Usajaš se pa ti, jaz ti le nastavljam ogledalo.
To.Ne razumeš... Gre se za to, da na dnevni bazi, ob vseh raznih urah, uporabnik 8888 pregleduje številne različne twiter račune in na Alter redno objavlja posnetke z isto vsebino. In to početje je tako zelo specifično, odstopajoče... Aljoman, pa pač "provocira" nazaj...
Pa moje napisano mnenje ne zagovarja početja na posnetku.
Pač, če spremljaš Alter, vidiš kako določeni uporabniki funkcionirajo... In upaš, da je to samo del neke njegove "službe", ker če ti je to resnični gušt v življenu, ni OK. Je toliko drugih lepših reči s katerimi si lahko zapolniš življenje. Pa magari z udejstvovanjem v Cerkvi, vodenjem otrok na oratorijih, pometanjem cerkvenega dvorišča... Lepljenje teh filmov, pa te ne naredi nič boljšega kristjana.
Evo, pa sem še jaz nastavil ogledalo. Pa vem, da mi bo žal in mi ne bi bilo potrebno, ko bom kliknil "Objavi odgovor".
Tako je. Mediji ne objavljajo zato jaz potem to gor lepim. In ne nimam traum. Samo ker svetovni mediji nočejo objavljati potem jaz in ja tudi belci in kristjani so hudič. Ampak za večino kar se sedaj dogaja so krivci muslimani in deloma temnopolti, pa še to so muslimani.To.
Lahko pa damo glavo v pesek in se delamo, da se to ne dogaja.