Lepote multikulturnosti 4

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.835
-1.575
63
Kaj se usajaš. Tole njegovo onaniranje na take izpade je pa kaj? Primerno da se ga čimprej strpa v primerno ustanovo. Nedeljsko klečeplazenje pred fajmuštrom nima haska.

Yogi

Guru
1. sep 2007
5.079
1.504
113
Neprimerljivo. Beseda ni konj.

Usajaš se pa ti, jaz ti le nastavljam ogledalo.
Ne razumeš... Gre se za to, da na dnevni bazi, ob vseh raznih urah, uporabnik 8888 pregleduje številne različne twiter račune in na Alter redno objavlja posnetke z isto vsebino. In to početje je tako zelo specifično, odstopajoče... Aljoman, pa pač "provocira" nazaj...

Pa moje napisano mnenje ne zagovarja početja na posnetku.

Pač, če spremljaš Alter, vidiš kako določeni uporabniki funkcionirajo... In upaš, da je to samo del neke njegove "službe", ker če ti je to resnični gušt v življenu, ni OK. Je toliko drugih lepših reči s katerimi si lahko zapolniš življenje. Pa magari z udejstvovanjem v Cerkvi, vodenjem otrok na oratorijih, pometanjem cerkvenega dvorišča... Lepljenje teh filmov, pa te ne naredi nič boljšega kristjana.

Evo, pa sem še jaz nastavil ogledalo. Pa vem, da mi bo žal in mi ne bi bilo potrebno, ko bom kliknil "Objavi odgovor".

• Všeč mi je
Reactions: corsol

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.208
2.936
113
Človek pač ni objektiven, se strinjam. Lahko, da ima tudi kakšne osebne travme in ga še bolj prizadane kaj se dogaja.

Še vedno pa to kar on dela še zdaleč ni primerljivo s tem kar izpostavlja na teh posnetkih. In ja, kdaj je kakšen vir tudi lažen, niso pa vsi. Ostali mu potem dajete kontra primere kjer so zločinci drugačni ampak ne vem zakaj bi to opravičevalo te, ki jih izpostavlja 8888.

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in Matey

B81

22. jul 2007
40.161
12.747
113
Ne razumeš... Gre se za to, da na dnevni bazi, ob vseh raznih urah, uporabnik 8888 pregleduje številne različne twiter račune in na Alter redno objavlja posnetke z isto vsebino. In to početje je tako zelo specifično, odstopajoče... Aljoman, pa pač "provocira" nazaj...

Pa moje napisano mnenje ne zagovarja početja na posnetku.

Pač, če spremljaš Alter, vidiš kako določeni uporabniki funkcionirajo... In upaš, da je to samo del neke njegove "službe", ker če ti je to resnični gušt v življenu, ni OK. Je toliko drugih lepših reči s katerimi si lahko zapolniš življenje. Pa magari z udejstvovanjem v Cerkvi, vodenjem otrok na oratorijih, pometanjem cerkvenega dvorišča... Lepljenje teh filmov, pa te ne naredi nič boljšega kristjana.

Evo, pa sem še jaz nastavil ogledalo. Pa vem, da mi bo žal in mi ne bi bilo potrebno, ko bom kliknil "Objavi odgovor".
To.
Lahko pa damo glavo v pesek in se delamo, da se to ne dogaja.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
35.699
6.906
113
blizu močvirne prestolnice
To.
Lahko pa damo glavo v pesek in se delamo, da se to ne dogaja.
Tako je. Mediji ne objavljajo zato jaz potem to gor lepim. In ne nimam traum. Samo ker svetovni mediji nočejo objavljati potem jaz in ja tudi belci in kristjani so hudič. Ampak za večino kar se sedaj dogaja so krivci muslimani in deloma temnopolti, pa še to so muslimani.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.835
-1.575
63
Ti iščeš krivce povsod za tvojo zmešnjavo v glavi. Pomoč si poišči, preden te še bolj prizadane ob vsej tvoji človečnosti.
Jutri je nov dan in nova priložnost za očiščenje :zmaga: