Lepote multikulturnosti 4

dask

Majstr
21. sep 2023
580
655
93
Še en ukrep za brezveze... mene bodo drkal na mejnem prehodu, ilegalci se bodo pa sprehodil 500m stran skozi grmovje. Nobenega efekta, ker je celotna zadeva planirana tako, kot poteka.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.928
4.049
113
Ljubljana
hmpg.net
"Haiti's struggles after 1804 independence stem from both external and internal factors. Externally, France imposed a 150-million-franc debt, draining Haiti's economy for 122 years. The U.S. occupation (1915–1934) controlled finances, diverting 40% of income to debt repayment. These actions suggest intentional efforts to limit Haiti, driven by economic and racial motives. Internally, political instability, corruption, and natural disasters like the 2010 earthquake hindered progress. Poor infrastructure and illiteracy also played roles. While external pressures were significant, internal challenges were equally critical, creating a complex barrier to prosperity."
Če tole preberem, so ga po osamosvojitvi dirkali Francozi, potem pa USA.. nekako klasična zgodba kolonij.

• Všeč mi je
Reactions: jest5

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.816
2.665
113
Slovenija ni brez pravil. Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2) jasno določa, da ni dovoljeno fotografirati oseb brez njihovega dovoljenja, še posebej mladoletnikov, če gre za objavo v javnem prostoru.

Vsaka oseba, ki smatra, da je neupravičenao snemana naj poda dokazila o tem in zahtevek za izbris!

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: optiplex in aljoman

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.293
3.748
113
Prve mlade družinice so se že vselile v krasna, nova državna stanovanja, kjer bodo za socialno najemnino lahko prebivali večno.
Pokažimo jim kako smo jih veseli - dobrodošli :cheer: :
dunaj.jpg